Πολιτική

Βέτο στην Αλβανία, καταγγελία των Πρεσπών και κατάργηση της διακήρυξης των Αθηνών ζήτησε ο Σαμαράς

Βέτο στην Αλβανία, καταγγελία των Πρεσπών και κατάργηση της διακήρυξης των Αθηνών ζήτησε ο Σαμαράς

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ "ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κάλεσε τον κ.Μητσοτάκη να αλλάξει άμεσα την αδιέξοδη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη μίλησε για τα εθνικά θέματα και έκανε λόγο ακόμη και για αποστρατιωτικοποίηση νησιών.

Ζήτησε βέτο κατά της Αλβανίας, καταγγελία της συμφωνίας των Πρεσπών και κατάργηση της διακήρυξης των Αθηνών με την Τουρκία. Την τελευταία την χαρακτήρισε παράλογη.

Κάλεσε τον κ.Μητσοτάκη να αλλάξει άμεσα την αδιέξοδη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.