Πολιτική

ΝΔ: Ενεργοποιεί τον «Ασημένιο Εθελοντισμό» για άτομα τρίτης ηλικίας

ΝΔ: Ενεργοποιεί τον «Ασημένιο Εθελοντισμό» για άτομα τρίτης ηλικίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΝΔ: Ενεργοποιεί τον «Ασημένιο Εθελοντισμό» για άτομα τρίτης ηλικίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία (01/10), η Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας ενεργοποιεί το θεσμό του «Ασημένιου Εθελοντισμού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία (01/10), η Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας ενεργοποιεί το θεσμό του «Ασημένιου Εθελοντισμού» και δίνει τη δυνατότητα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να συμμετέχουν σε δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης, όπως αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «για εμάς κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει ανενεργός και αποκλεισμένος! Αν είσαι από 65 ετών και πάνω, σε θέλουμε στην εθελοντική μας ομάδα, ζητώντας την πολύτιμη εμπειρία σου, την ενέργεια, το χρόνο σου και, φυσικά, τη διάθεση δημιουργίας και προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Έλα μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Αναζητούμε ενεργούς πολίτες που επιθυμούν να είναι πρωταγωνιστές στις δράσεις μας. Κάλεσε στο 2109444298, δήλωσε συμμετοχή και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος της ομάδας μας».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.