Πολιτική

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα ο Αλέξης Χαρίτσης: Αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα ο Αλέξης Χαρίτσης: Αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα

Πηγή Φωτογραφίας: [372808] ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αναβλήθηκε η επίσκεψη του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς στο Ηράκλειο Κρήτης και θα μεταβεί αντ’ αυτού ο Νάσος Ηλιόπουλος

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μετά την εμφάνιση αναπνευστικού προβλήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο κ. Χαρίτσης παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή, γεγονός που οδήγησε στη λήψη της απόφασης για την άμεση νοσηλεία του. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται στενά αυτή την ώρα από το ιατρικό προσωπικό.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη άλλαξε, όπως ήταν φυσικό, το πρόγραμμα του πολιτικού αρχηγού που σημειωτέων χθες εμφανίστηκε κανονικά στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής χωρίς να έχει το παραμικρό εμφανές πρόβλημα. Ειδικότερα, η επίσκεψή του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, αναβάλλεται λόγω των έκτακτων αυτών συνθηκών. Το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, φροντίζοντας να τηρηθούν οι προγραμματισμένες περιοδείες, αποφάσισε να εκπροσωπήσει τον κ. Χαρίτση στην Κρήτη ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Αριστερά, επισημαίνεται πως: «Η επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. Αλέξη Χαρίτση στο Ηράκλειο αναβάλλεται για λόγους υγείας. Το πρόγραμμα της περιοδείας και της ανοιχτής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Αριστεράς, Νάσο Ηλιόπουλο».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Latest News

26.10.2026 | 16:08

Γρατσία: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την Καρυστιανού» – Βολές σε Άδωνι και Ιατρικούς Συλλόγους

26.10.2026 | 16:02

Φαραντούρης: «Γαλάζιοι λαγοκέφαλοι» στα 52 εκατ. της αλιείας – Καταγγελίες για ευρωπαϊκά κονδύλια

26.10.2026 | 15:53

Αποστολάκη: «Διπλωματική ήττα και δυσάρεστος αιφνιδιασμός» – Σφυροκόπημα για Λιβύη και Μονή Σινά

26.10.2026 | 15:48

Χατζηδάκης: «Δεν αρκεί να μετράμε τουρίστες» – Το σχέδιο για Κρήτη, νερό και επενδύσεις

26.10.2026 | 15:39

Βορίδης: «Ο Καραμανλής δεν ξεπέρασε τα όρια» – Καρφιά σε Σαμαρά και μήνυμα για Μητσοτάκη

26.10.2026 | 15:28

Βρούτσης: «Παγώνει η χρηματοδότηση της ΕΟΚ» – Έκτακτοι έλεγχοι και αποφάσεις-φωτιά για το μπάσκετ

26.10.2026 | 15:25

Tesla–SpaceX: Ο Μασκ ετοιμάζει αυτοκρατορία 3,5 τρισ. – Το μεγάλο στοίχημα που τρομάζει τους αντιπάλους

26.10.2026 | 15:23

Μαρκόπουλος: «Δεν παράγει κανένα τετελεσμένο το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τελεία» – Απάντηση στην αντιπολίτευση

26.10.2026 | 14:37

Χρύσα Ρώπα: «Ποτέ δεν έκανα πράγματα που δεν ήθελα» – «Νιώθω προδομένη και απαξιωμένη σαν πολίτης»

26.10.2026 | 12:50

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη νέα αγωγή της Χριστοπούλου: «Είναι περίεργο που το γνωρίζετε εσείς και όχι εγώ»

26.10.2026 | 11:51

Καινούργιου: Η τρυφερή ανάρτηση από τη βραδινή έξοδο με τον Κουτσουμπή – «Μαμά και μπαμπάς»

26.10.2026 | 10:06

Βικτώρια Δέλλα: Συγκινεί με το μήνυμά της για τον καρκίνο του μαστού – «Στη μνήμη της μαμάς μου»

25.10.2026 | 22:18

Μπεκατώρου: «Στο παρελθόν είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά πλέον δεν περιμένω τίποτα από κανέναν»

25.10.2026 | 20:40

Άννα Βίσση: Αγκαλιά με τον Ηλία Ψινάκη σε πισίνα στο Μαρόκο [pics]

25.10.2026 | 20:25

Ελένη Καστάνη: "Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να παίζω πολύ καλά τα δράματα"

25.10.2026 | 20:14

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έχασα τον λεβέντη μου, είναι αργά πια»

26.10.2026 | 14:47

Τραμπ: Σχέδιο νέου χτυπήματος στο Ιράν μετά τις κάλπες – «Έτοιμοι σε 96 ώρες» οι Αμερικανοί

26.10.2026 | 12:35

Καναδάς–Τουρκία: Η ρήξη με τις ΗΠΑ ανοίγει πόρτα στον Ερντογάν – Συναγερμός για την Κύπρο

26.10.2026 | 12:20

Τουρκία–Ισραήλ: Ο φόβος μιας τυχαίας σύγκρουσης στη Συρία και η κάλπη που αλλάζει τις ισορροπίες

26.10.2026 | 09:00

Το παζάρι της Σενζέν: Τραμπ, Σι και Πούτιν στο τραπέζι — Ποιοι κινδυνεύουν να πληρώσουν

25.10.2026 | 20:00

«Γαλάζια Πατρίδα» με σφραγίδα νόμου: Η Άγκυρα ανεβάζει την πίεση σε Αιγαίο και Μεσόγειο

25.10.2026 | 15:15

Ανατροπή στη Μέση Ανατολή; Οι κάλπες στο Ισραήλ ανοίγουν παράθυρο συμφωνίας με τη Συρία

24.10.2026 | 22:25

Ιράν: Σχέδιο χτυπήματος στα υποθαλάσσια καλώδια του Κόλπου – Απειλή για το παγκόσμιο διαδίκτυο

24.10.2026 | 22:14

Ιράν: «Πυρηνική αποτροπή» χωρίς πυρηνικά – Ο εφιάλτης MAD για Τραμπ και Περσικό Κόλπο

Αποστολάκη: «Διπλωματική ήττα και δυσάρεστος αιφνιδιασμός» – Σφυροκόπημα για Λιβύη και Μονή Σινά

Η Μιλένα Αποστολάκη ανεβάζει τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, αμφισβητεί τη διπλωματική διαχείριση της Αθήνας και προειδοποιεί για δυσμενέστερη διαπραγματευτική θέση έναντι της Αιγύπτου. Στο επίκεντρο η επιρροή της Τουρκίας στη Λιβύη, οι δηλώσεις Γκιουλέρ για 15.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και η απαίτηση του ΠΑΣΟΚ να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία για το ιδιοκτησιακό της Μονής Σινά.

Αποστολάκη: «Διπλωματική ήττα και δυσάρεστος αιφνιδιασμός» – Σφυροκόπημα για Λιβύη και Μονή Σινά

Χατζηδάκης: «Δεν αρκεί να μετράμε τουρίστες» – Το σχέδιο για Κρήτη, νερό και επενδύσεις

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης παρουσιάζει από το Ρέθυμνο τέσσερις μεγάλες προτεραιότητες για τον ελληνικό τουρισμό, με φόντο την προοπτική νέου ιστορικού ρεκόρ το 2026. ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο Καστελίου, αντιμετώπιση της λειψυδρίας, νέοι χωροταξικοί κανόνες, τουρισμός 12 μηνών και λύσεις για τους εργαζομένους συγκροτούν τον κυβερνητικό σχεδιασμό.

Χατζηδάκης: «Δεν αρκεί να μετράμε τουρίστες» – Το σχέδιο για Κρήτη, νερό και επενδύσεις

Βορίδης: «Ο Καραμανλής δεν ξεπέρασε τα όρια» – Καρφιά σε Σαμαρά και μήνυμα για Μητσοτάκη

Ο Μάκης Βορίδης διαχωρίζει ανοιχτά τη στάση του Κώστα Καραμανλή από εκείνη του Αντώνη Σαμαρά, βάζοντας στο επίκεντρο τα όρια της εσωκομματικής κριτικής και το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος. Υπερασπίζεται με ένταση την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη και απαντά στις επικρίσεις για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Συμβαίνει το ακριβώς αντίστροφο. Γι' αυτό αντιδράει η Τουρκία».

Βορίδης: «Ο Καραμανλής δεν ξεπέρασε τα όρια» – Καρφιά σε Σαμαρά και μήνυμα για Μητσοτάκη

Βρούτσης: «Παγώνει η χρηματοδότηση της ΕΟΚ» – Έκτακτοι έλεγχοι και αποφάσεις-φωτιά για το μπάσκετ

Σκληρή παρέμβαση της Πολιτείας στην κρίση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοινώνει οικονομικούς ελέγχους στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, επιβεβαιώνει το πάγωμα της χρηματοδότησης και καλεί εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο. «Αυτό θέλει ρήξεις, αποφασιστικότητα και γενναίες αποφάσεις», δηλώνει, ενώ αφήνει ανοιχτές τις επόμενες θεσμικές κινήσεις.

Βρούτσης: «Παγώνει η χρηματοδότηση της ΕΟΚ» – Έκτακτοι έλεγχοι και αποφάσεις-φωτιά για το μπάσκετ

Μαρκόπουλος: «Δεν παράγει κανένα τετελεσμένο το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τελεία» – Απάντηση στην αντιπολίτευση

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος απορρίπτει τον χαρακτηρισμό «εθνική ήττα» για την επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου, επικαλείται τη διεθνή αμφισβήτησή του και ζητά εθνική συνεννόηση. Αιχμές για τη βιασύνη εξαγωγής συμπερασμάτων και για τη Μονή Σινά, με μήνυμα προς τα κόμματα να περιμένουν το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Μαρκόπουλος: «Δεν παράγει κανένα τετελεσμένο το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τελεία» – Απάντηση στην αντιπολίτευση

Καιρίδης: «Το τουρκολιβυκό μπορεί να γίνει αυτογκόλ για την Τουρκία» – Το μεγάλο στοίχημα με την Αίγυπτο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, αναλύει τις νέες ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο, τις τουρκικές διεκδικήσεις και την πιθανότητα διεύρυνσης της ελληνοαιγυπτιακής οριοθέτησης. Στο επίκεντρο η Ρόδος, το Καστελόριζο, η Κρήτη, οι κινήσεις της Chevron και οι σχέσεις με τη Λιβύη. Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Φίλη για τον ρόλο της Ιταλίας προσθέτει μια κρίσιμη ευρωπαϊκή διάσταση.

Καιρίδης: «Το τουρκολιβυκό μπορεί να γίνει αυτογκόλ για την Τουρκία» – Το μεγάλο στοίχημα με την Αίγυπτο

Καμμένος: «Η Τουρκία με την κλιμάκωση που γίνεται θα οδηγήσει σε πόλεμο» – Σενάρια επιστροφής και επίθεση σε Σαμαρά

Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει ξανά τη συζήτηση για την επιστροφή του στην πολιτική, προειδοποιεί για τον κίνδυνο ελληνοτουρκικής κρίσης και προτείνει εθνική συνεννόηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αποκλείει νέα πολιτική στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα, απορρίπτει τη συγκυβέρνηση ΝΔ–ΠΑΣΟΚ και μιλά για συνεννόηση δυνάμεων δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Οι αιχμές για Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καριστιανού και διαφθορά.

Καμμένος: «Η Τουρκία με την κλιμάκωση θα οδηγήσει σε πόλεμο–Σενάρια επιστροφής και επίθεση σε Σαμαρά

Ιωακειμίδης: «Εθνική ήττα το τουρκολιβυκό» – Πυρά κατά κυβέρνησης για τις χαμένες ευκαιρίες από το 2019

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ασκεί σφοδρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για τη Λιβύη, μιλά για 24 διπλωματικές συναντήσεις χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα και θέτει ερωτήματα για τη στάση ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επικαλείται τις παρεμβάσεις Καραμανλή και Σαμαρά, ενώ ζητά να παρουσιαστεί η συμφωνία για τη Μονή Σινά.

Ιωακειμίδης: «Εθνική ήττα το τουρκολιβυκό» – Πυρά κατά κυβέρνησης για τις χαμένες ευκαιρίες από το 2019