Διεθνή

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι οι ΗΠΑ έχουν έτοιμο σχέδιο ειρήνης – Δεν γνωρίζω για συνάντηση με Ρώσους

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι οι ΗΠΑ έχουν έτοιμο σχέδιο ειρήνης – Δεν γνωρίζω για συνάντηση με Ρώσους

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι οι ΗΠΑ έχουν έτοιμο σχέδιο ειρήνης - Δεν γνωρίζω για συνάντηση με Ρώσους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Θα είναι πολύ περίεργο αν η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών αλλάξει, μετατοπιστεί προς τη Ρωσία", ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Στο Μόναχο για τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια βρίσκεται ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής 14/02 θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς.

Ειδικότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μόναχο, ο Ζελένσκι είπε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Reuters, ότι δεν πιστεύει ότι οι ΗΠΑ έχουν ακόμη σχέδιο για την ειρήνη στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι «θα είναι πολύ περίεργο αν η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών αλλάξει, μετατοπιστεί προς τη Ρωσία».

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν κάθε κακό

«Νομίζω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην κορυφή, και ναι, μπορούν να σταματήσουν κάθε κακό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει (οι ΗΠΑ) να είναι στο πλευρό μας, γιατί αυτοί (η Ρωσία) μας επιτέθηκαν και μας κατέλαβαν. Άρα εμείς έχουμε δίκιο και αυτοί όχι», είπε επίσης.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ακόμη ότι η Ευρώπη θα πρέπει να ενωθεί γύρω από την Ουκρανία για να μπορέσει να προστατευτεί.
Πηγή: pagenews.gr
Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.