Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όμως μεγάλωσε στη Λαμία, αφού από εκεί κατάγονται οι γονείς της. Από μικρή είχε κλίση στις θετικές επιστήμες, μεγάλη αδυναμία στα μαθηματικά και αυτός είναι ο λόγος που ενώ αγαπούσε το μάρκετινγκ, μπήκε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με 8. Ασχολήθηκε με την έρευνα και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε μια πολυεθνική.

  • Πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές,
  • ενώ ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης  είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη Χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν ως στέλεχος σε μια εταιρεία. Ποια όμως ήταν η δουλειά της;
  • Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσω Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της την πιο τολμηρή απόφαση της ζωής της.

“Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας. 3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!»

Χριστίνα Μπόμπα σχετικές ειδήσεις: