Ζώδια

Η μεταφυσική της Νέας Σελήνης

Η μεταφυσική της Νέας Σελήνης
Καθώς έρχεται μια πολύ δυναμική αλλά δύσκολη Νέα Σελήνη, είναι ευκαιρία να δούμε την μεταφυσική αυτού του τόσο σπουδαίου φαινομένου.

Καθώς έρχεται μια πολύ δυναμική αλλά δύσκολη Νέα Σελήνη, είναι ευκαιρία να δούμε την μεταφυσική αυτού του τόσο σπουδαίου φαινομένου. Πάντα η Νέα Σελήνη είναι ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, αρχίζει ο κύκλος της ζωής ουσιαστικά από την αρχή, ένα επαναλαμβανόμενο, συγχρονισμένο, μηνιαίο θαύμα που στις παραδόσεις όλων των λαών του κόσμου έχει ιδιαίτερη αξία. Ας γνωρίσουμε αυτήν την μοναδική, σκοτεινή φάση που η Σελήνη κρύβεται απόλυτα από τον Ήλιο.

Οι συχνότητες που προέρχονται από τη Σελήνη επηρεάζουν τις συχνότητες του διανοητικού σώματος, δηλαδή το μυαλό των ανθρώπων. Με τον όρο «μυαλό» εννοούμε τα συναισθήματα, τις πνευματικές αισθήσεις και τις επιθυμίες μας. Το μυαλό αποτελείται από το συνειδητό τμήμα και το υποσυνείδητο . Εντός του υποσυνείδητου έχουμε ένα αριθμό εγγραφών που είναι ενσωματωμένες και καθορίζουν την βασική φύση και την προσωπικότητά μας. Εμείς όμως δεν γνωρίζουμε τις σκέψεις ή τις εντυπώσεις στο υποσυνείδητο μυαλό μας. Αυτές οι εντυπώσεις συλλέγονται επί σειρά ζωών.

Αυτές οι εγγραφές στο μυαλό μας είναι οι καταλύτες για όλες τις σκέψεις μας και τις επακόλουθες ενέργειες. Τόσο οι εντυπώσεις όσο και οι σκέψεις μας έχουν τη δική τους ανεπαίσθητη συχνότητα.

Οι επιδράσεις της Σελήνης στο ανθρώπινο μυαλόΟι συχνότητες του φεγγαριού είναι λίγο πιο λεπτές (άυλες) από τις ανεπαίσθητες συχνότητες των σκέψεών μας, αλλά είναι λιγότερο λεπτές και από τις συχνότητες των εντυπώσεων στο μυαλό μας. Οι συχνότητες της Σελήνης έχουν την ικανότητα να κάνουν τις συχνότητες της σκέψης από τις εντυπώσεις στο υποσυνείδητο μυαλό μας να έρχονται στην επιφάνεια, στο συνειδητό μυαλό. Με αυτόν τον τρόπο είναι κάπως σαν ο ωκεανός της ψυχής μας, που συνήθως είναι σκοτεινός, να έρχεται σε άπλετο φως.

Ομοίως, το φεγγάρι επηρεάζει επίσης το μυαλό των ζώων. Ωστόσο, δεδομένου ότι το υποσυνείδητο μυαλό των ζώων αποτελείται από τις εντυπώσεις που σχετίζονται μόνο με τις βασικές επιθυμίες, όπως η πείνα, το φύλο, ο ύπνος, κλπ, οι αυξημένες σκέψεις που σχετίζονται με μόνο αυτά τα βασικά ένστικτα έρχονται στην επιφάνεια..

Η θετική ενέργεια της Νέας ΣελήνηςΌταν η Σελήνη βρίσκεται σε φάση ανανέωσης έχει γυρισμένη προς τον κόσμο μας την πάντα αθέατη πλευρά της. Και οι συχνότητες που εκπέμπει φέρνουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα ταλέντα, εκτός των άλλων. Έτσι κατά την φάση της Νέας Σελήνης διαπιστώνεται μεγάλη δημιουργικότητα. Ειδικά έχουν εύνοια όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την γραφή μιας και η Νέα Σελήνη κάνει ξεκάθαρα τα συναισθήματα, βοηθώντας να σχηματοποιηθούν σε λέξεις.

Επίδραση που βασίζεται στην βαρυτική έλξη της ΣελήνηςΌταν το φεγγάρι είναι καινούριο και είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, η βαρυτική έλξη του φεγγαριού και του ήλιου συνδυάζονται. Το φεγγάρι ασκεί ένα τράβηγμα στη Γη όλες τις ημέρες, αλλά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο στις ημέρες της πανσελήνου και στην νέα σελήνη .

Ας υποθέσουμε ότι επρόκειτο να πάρουμε μια βαθιά ανάσα, ο αέρας που αναρροφάται μέσα στο στόμα μας είναι τρεις φορές όσο μια κανονική αναπνοή. Τώρα ας μεταφραστεί αυτή η αναλογία με τη Σελήνη και την έλξη της στη Γη. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης ολόκληρη η Σελήνη έλκει την Γη και το αποτέλεσμα είναι σαν την προγενέστερη αναλογία με μια βαθιά ανάσα. Θεωρούμε ότι η εγκύκλιος ατμόσφαιρα της Γης έλκεται τρεις φορές περισσότερο κατά την Νέα Σελήνη.

Οι μη ευνοϊκές επιδράσειςΌσο κι αν αγαπάμε την Νέα Σελήνη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η πλήρης απουσία φωτός την νύχτα βοηθάει τις σκοτεινές ενέργειες και τους σκοτεινούς ανθρώπους. Κατά την Νέα Σελήνη σε όλη την Γη λαμβάνουν χώρα παράξενες τελετουργίες. Και οπωσδήποτε, ακόμα και η απλή πρόθεση κάποιων που συμμετέχουν σε αυτές να βλάψουν άλλους μιαίνει την ατμόσφαιρα. Οπότε, ας είμαστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες, που η Νέα Σελήνη θα είναι και μάλλον αρνητική.

πηγή: www.oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments