Δεκέμβριος 2016: Οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια! | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 15:06

Φθάσαμε αισίως στο τέλος μιας από τις δυσκολότερες χρονιές της δεκαετίας, η οποία ταλαιπώρησε και έφθασε πολύ κόσμο στα όρια του. Σε μια πράξη εξιλέωσης, ο γερό-χρόνος μας χαρίζει ένα μήνα που μοιάζει με πραγματική όαση μπροστά σε αυτά που έχει ζήσει η ανθρωπότητα. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα μας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσουμε και ν’ αναμορφώσουμε τομείς της ζωής που μας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές και συνθήκες, για ένα καλύτερο αύριο.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016
Το πιο θεαματικό στοιχείο του Δεκεμβρίου είναι ότι αυτή τη φορά μπορούμε να επιφέρουμε εμείς τις αλλαγές και μάλιστα διατηρώντας ισορροπία μεταξύ του παλιού και του νέου. Η περίοδος είναι άκρως δημιουργική και ωφέλιμη, αλλά και αρκετά ερωτική.

Η Πανσέληνος στις 14/12 στο τρίτο δεκαήμερο του άξονα Διδύμων – Τοξότη μιλάει ξεκάθαρα για τη δημιουργία νέων σχέσεων, που μπορεί να μη βασίζονται στο πολύ έντονο πάθος, αλλά διεγείρουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες και στηρίζονται στη σωστή και εποικοδομητική επικοινωνία, που θα βοηθήσει το αίσθημα ν’ ανθίσει.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω εκτός από τις γνωστές πλέον κατεργάρικες πράξεις του που προκαλούν αναστάτωση στην καθημερινότητα μας, θα βάλει κυρίως τους Παρορμητικούς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου ν’ αξιολογήσουν τα πεπραγμένα των τριών τελευταίων μηνών και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον.

Η πιο σημαντική όψη της περιόδου είναι η αντίθεση του Δία-Ουρανού που έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, παρότι γίνεται ακριβείας στις 26/12. Αυτή είναι μία όψη απελευθέρωσης, ενθουσιασμού και τύχης, που θα επηρεάσει τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα του τρίτου δεκαημέρου ανοίγοντας ή κλείνοντας ένα κεφάλαιο στη ζωή τους. Οι ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα είναι πραγματικά εκπληκτικές, με σχεδόν όλους τους πλανήτες να δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό που θα μας βάλει στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου, θ’ αναπτερώσει τις ελπίδες μας και αν δεν μείνουμε μόνο στη θεωρία, μπορεί να μας χαρίσει σημαντικές επιτυχίες.

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα στις 29/12 έχουμε τη Νέα Σελήνη στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω που θέλει να μας βγάλει από την ευδαιμονία του προηγούμενου διαστήματος και να μας ρίξει με τα μούτρα στην εσωτερική δουλειά, απαιτώντας ουσιαστικά να τελειώσουμε οριστικά και με οποιοδήποτε ψυχικό κόστος τις καταστάσεις που μας πονάνε.

Πηγή: boro.gr

TAGS: