Ο Ουλανόβας ντύθηκε… Διαμαντίδης: Ίδιο γήπεδο, ίδιο καλάθι, αριστερό χέρι, Σάρας και… buzzer beater (vids) | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Νοεμβρίου 2017, 10:59 15 Νοεμβρίου 2017, 10:59

Ήταν σαν ο Εντγκάρας Ουλανόβας να μπήκε στο… σώμα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν σαν να βλέπαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό, έξι χρόνια μετά. Και οι συμπτώσεις είναι πολλές.

Όσοι είδαν χθες το βράδυ το Μάλαγα – Ζαλγκίρις Κάουνας, που διεξαγόταν στην Ισπανία, τα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης σίγουρα κάτι θα τους θύμισαν. Το buzzer beater με το οποίο κρίθηκε το παιχνίδι υπέρ των Λιθουανών ήταν σαν να είχε βγει από… καρμπόν με εκείνο του Δημήτρη Διαμαντίδη. Στο ίδιο γήπεδο, στο ίδιο καλάθι, πριν από έξι χρόνια.

Τότε, 24 Νοεμβρίου 2011. Τώρα, 14 Νοεμβρίου 2017. Και τότε και τώρα στο ίδιο καλάθι. Και τότε και τώρα έπειτα από επαναφορά μπάλας από το ίδιο σημείο. Και τότε και τώρα αριστερόχειρας. Και τότε και τώρα στο παρκέ βρισκόταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Το 2011 ως συμπαίκτης του Διαμαντίδη, το 2017 ως προπονητής του Ουλανόβας.

Και τότε και τώρα οι Ισπανοί έμειναν αποσβολωμένοι να κοιτάζουν πως χάθηκε ένα ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι συμπτώσεις είναι τρομερές.

Δείτε το buzzer beater του Δημήτρη Διαμαντίδη απέναντι στη Μάλαγα το 2011:

Και το χθεσινό του Ουλανόβας που έκρινε την αναμέτρηση:

Ετικέτες: