Δήμος Λέσβου: Παράρτημα του Συνηγόρου του Πολίτη στο ΚΕΠ | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιανουαρίου 2018, 21:45

Στην προσπάθεια παροχής περισσότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ο Δήμος Λέσβου, σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη, εγκαινιάζει, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, το παράρτημα της ανεξάρτητης Αρχής στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5, στην πόλη της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, στις 24 Ιανουαρίου, από τις 9:00 έως τις 13:00, θα βρίσκονται στο ΚΕΠ εκπρόσωποι του Συνηγόρου του Πολίτη, προκειμένου να δεχτούν τα αιτήματα των κατοίκων της Λέσβου.

Κατά τη διάρκεια του έτους και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, νομικοί από τον Συνήγορο του Πολίτη θα βρίσκονται στο ΚΕΠ της Μυτιλήνης, ώστε να μπορούν οι δημότες να απευθύνονται σε αυτούς για υποθέσεις τους που έχουν σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Οι πολίτες της Λέσβου θα μπορούν να απευθύνονται στον διευθυντή των ΚΕΠ Δήμου Λέσβου, Γεώργιο Μιχαλακέλλη, στο τηλέφωνο 2251350015, προκειμένου να ενημερώνονται για τις ημερομηνίες, κατά τις οποίες οι εκπρόσωποι της ανεξάρτητης Αρχής θα δέχονται τα αιτήματα των κατοίκων του νησιού.

TAGS: