Πολιτισμός

Slayer: Κρεμάνε τις κιθάρες τους – Ανακοίνωσαν την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους (vid)

Slayer: Κρεμάνε τις κιθάρες τους – Ανακοίνωσαν την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους (vid)
Κεραυνός εν αιθρία. Οι Slayer ανακοίνωσαν με ένα βίντεο ότι το 2018 θα πραγματοποιήσουν την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους.

Σαν βόμβα έσκασε στους φανς η είδηση ότι οι Slayer, οι ηγέτες του thrash metal, ρίχνουν… αυλαία! Το συγκρότημα ανακοίνωσε την τελευταία παγκόσμια περιοδεία του με ένα μερικών δευτερολέπτων βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του στο YouTube.

Εκτός από τη σχετική ανακοίνωση το βίντεο περιλαμβάνει φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της μπάντας, πόστερ συναυλιών και στιγμές του συγκροτήματος από διαφορετικές περιόδους. 

Αν και η ανακοίνωση ήρθε εντελώς ξαφνικά δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, καθώς σε συνέντευξή του το 2016 ο μπασίστας και frontman των Slayer, Tom Araya, είχε προϊδεάσει τον κόσμο: «Μετά από 35 χρόνια, ήρθε η ώρα να πάρω σύνταξη. Είμαι ευγνώμων που συνεχίζουμε όλα αυτά τα 35 χρόνια, είναι πραγματικά πολύς καιρός και έτσι είναι για εμένα. Όταν ξεκινήσαμε, όλα ήταν υπέροχα, επειδή ήμασταν νέοι και νιώθαμε ανίκητοι. Και ήρθε κάποια μέρα που έκανα οικογένεια και μου ήταν πολύ δύσκολα όλα αυτά τα πέρα-δώθε» και συνέχισε προσθέτοντας: «ναι μου γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνουμε περιοδείες, 35 χρόνια είναι πολύς καιρός».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αποχαιρετιστήρια συναυλία δεν έχουν γίνει γνωστές…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments