Διεθνή

ΗΠΑ: Πατέρας επιτέθηκε στον βιαστή της κόρης του μέσα στο δικαστήριο (vid)

ΗΠΑ: Πατέρας επιτέθηκε στον βιαστή της κόρης του μέσα στο δικαστήριο (vid)
Ο Λάρι Νασάρ έχει ήδη καταδικαστεί σε 175 χρόνια φυλάκισης, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται για ακόμα περισσότερες καταγγελίες.

Ο πατέρας ενός από τα θύματα της δράσης του γιατρού της ομοσπονδιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, επιχείρησε να επιτεθεί στον βιαστή της κόρης του και συνελήφθη από τους άντρες της αστυνομίας.

Ο άνδρας, ονόματι Ράνταλ Μάργκρεϊβς, συγκρατήθηκε από τρεις άνδρες της ασφάλειας των δικαστηρίων.

Πριν φθάσει στο έδρανο όπου καθόταν ο Νάσαρ, ο πατέρας ζητούσε φωνάζοντας «πέντε λεπτά σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με αυτόν τον δαίμονα», αναφερόμενος στον γιατρό.

Την τελευταία στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας έπεσαν πάνω του και τον έριξαν στο πάτωμα, προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα. Ακολουθεί το βίντεο από τη στιγμή που ο πατέρας επιτίθεται στο γιατρό της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ. 

Ο γιατρός θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Λάρι Νασάρ κακοποιούσε επί χρόνια σεξουαλικά δεκάδες αθλήτριες, ανάμεσά τους και μικρά κορίτσια, ενώ τις εκβίαζε ώστε να μην τον αποκαλύψουν. Τελικά όμως εκείνες προχώρησαν σε καταγγελία, τον οδήγησαν στη Δικαιοσύνη και τελικώς, στις 24 Ιανουαρίου, δικαστήριο στο Μίσιγκαν τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 175 χρόνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments