Μedia

Survivor 2: Η Αγγελική Κοκαλίτσα “καρφώνει” τους Μαχητές (vid)

Survivor 2: Η Αγγελική Κοκαλίτσα “καρφώνει” τους Μαχητές (vid)
Η Αγγελική Κοκαλίτσα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2 μίλησε για τους "Μαχητές" και το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα της.

Η Αγγελική Κοκαλίτσα είναι η πρώτη παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που αποχώρησε από το Survivor 2 και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο αρνητικό κλίμα στην ομάδα της, όπως το βίωσε η ίδια, σημειώνοντας ότι όλα είχαν ξεκινήσει πριν φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο με τους υπόλοιπους να δείχνουν από την αρχή πως δεν τρελαίνονται με την παρουσία της.

«Τα πράγματα ξεκίνησαν πριν ακόμα μπούμε στο παιχνίδι. Στα κάστινγκ, αλλά και στο ξενοδοχείο, στον Άγιο Δομίνικο, που μείναμε δύο μέρες, παρατήρησα μια αρνητική στάση και έναν ανταγωνισμό από το γυναικείο φύλο, που δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Δυστυχώς, από την πλειοψηφία! Εκτός από μία κοπέλα που κρατούσε πιο ουδέτερη στάση μέσα στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα άκουσα σεξιστικά σχόλια από συμπαίκτριες και μέσα σε αυτά μπήκαν και κάποιοι συμπαίκτες σε αυτή τη συζήτηση, όπου δεν αισθάνθηκα όμορφα. Σεξιστικά σχόλια, για την εμφάνισή μου, για τις δυνατότητές μου, για το ότι ήμουν πολύ αδύνατη για το άθλημα που έκανα. Δεν ήταν καθόλου ωραία τα σχόλια που άκουσα», είπε.

«Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο και ειδικά όταν συζητήθηκε η διαφήμιση που είχα πριν μπω στο παιχνίδι, την οποία κάποιοι θεώρησαν σαν προβάδισμα. Διαφήμιση εννοώ το promo που είχε γίνει και γενικά στα sites “έπαιξε” πολύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments