Αθλητισμός

Τα “συγχαρητήρια” του Διαμαντίδη στον Σπανούλη (vid)

Τα “συγχαρητήρια” του Διαμαντίδη στον Σπανούλη (vid)
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, έγραψε Ιστορία ως ο κορυφαίος πασέρ στη Euroleague ξεπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ο 3D τον συνεχάρη γι' αυτήν του την διάκριση!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, στην εν εξελίξει αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Μάλαγα, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έφτασε τις 1.256 στη Euroleague και έγραψε Ιστορία αφού έγινε ο κορυφαίος «σερβιτόρος» της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας γκαρντ άφησε δεύτερο στην σχετική λίστα τον Δημήτρη Διαμαντίδη (1.255) και ο πάλαι ποτέ άσος του Τριφυλλιού τον συνεχάρη για αυτή τη διάκριση.

«Βασίλη καταρχάς συγχαρητήρια, το άξιζες. Όλα αυτά τα χρόνια έχεις αποδείξει ότι είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στην Euroleague.

Κατά δεύτερον είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είσαι Έλληνας παίκτης και αυτή η διάκριση θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια», ήταν τα λόγια του «3D».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης: Έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην Euroleague (pics)

Κι όμως! Δεν είχε καταγραφεί η πιο σημαντική ασίστ του Σπανούλη!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Έχω μετανιώσει γι΄ αυτό που έγινε με τον Σπανούλη"Δείτε τι έκαναν Πρίντεζης και Σπανούλης σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments