Οικονομία

Χρηματιστήριο: Αλλάζει η σύνθεση των δεικτών

Χρηματιστήριο: Αλλάζει η σύνθεση των δεικτών
Αλλαγές στη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τη σύνθεση των δεικτών να μεταποιείται ως αποτέλεσμα της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσής του για το διάστημα Μαΐου-Οκτωβρίου 2017.

Οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ και της Τέρνα Ενεργειακή εισέρχονται στη σύνθεση του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/Χ.Α. Large Cap στο Χρηματιστήριο, ενώ διαγράφονται οι μετοχές της Ελλάκτωρ, Fourlis και Attica Βank.

Στον δείκτη FTSE/X.A Mid Cap εισάγονται οι μετοχές: Ελλάκτωρ, Fourlis, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ, Χαλκόρ και Attica Bank, ενώ διαγράφονται οι μετοχές: ΕΛΒΕ, Ευρωσύμβουλοι, Paperpack, Profile, Q&R και Unibios. Επίσης η Συμβουλευτική Επιτροπή Δεικτών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίασή της χθες ενέκρινε τις αλλαγές στη σύνθεση του Γενικού Δείκτη Τιμών.

Στη σύνθεση του Γενικού δείκτη Τιμών εισέρχονται οι μετοχές: Cenergy, ΣΕΛΟΝΤΑ και Intercontinental, ενώ διαγράφονται οι μετοχές: Ιντρακάτ, Μύλοι Λούλη, A.S. Company και Flexopack. Στον δείκτη Τιμών Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης εισέρχονται οι μετοχές: Ιντρακάτ, Μύλοι Λούλη, Space Hellas, A.S Company, Flexopack, Elinoil και Εκτέρ. Αντιθέτως διαγράφονται οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ, F.G. Europe, Paperpack, Ανδρομέδα, ΕΛΒΕ, Ευρωσύμβουλοι και Μύλοι Κεπενού.

Όλες οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments