Πολιτισμός

Μπιγιονσέ: Σάρωσε τις υποψηφιότητες στα Γκράμι

Μπιγιονσέ: Σάρωσε τις υποψηφιότητες στα Γκράμι
Eίναι υποψήφια σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, ανάμεσά τους σε εκείνες του δίσκου και του τραγουδιού της χρονιάς.

Εννέα υποψηφιότητες απέσπασε η 35χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, για το άλμπουμ της «Lemonade», στα βραβεία Grammy που ανακοινώθηκαν σήμερα στο CBS.

Η Μπιγιονσέ, η οποία στη διάρκεια της καριέρας της έχει κερδίσει 20 Grammy, είναι υποψήφια σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, ανάμεσά τους σε εκείνες του δίσκου και του τραγουδιού της χρονιάς.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του θεσμού, η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς, προηγείται του Drake, της Ριάνα και του Κάνιε Γουέστ, οι οποίοι ακολουθούν με οκτώ υποψηφιότητες έκαστος.

Η 28χρονη Βρετανίδα Αντέλ απέσπασε πέντε υποψηφιότητες για το άλμπουμ της «25», ενώ πέντε μετά θάνατον υποψηφιότητες έλαβε ο Ντέιβιντ Μπάουι, ανάμεσά τους για καλύτερο ροκ δίσκο και καλύτερο ροκ τραγούδι. 

Δύο υποψηφιότητες απέσπασε το soundtrack της σειράς του Netflix, «Stranger Things».

Τα βραβεία έχουν συνολικά 84 κατηγορίες και καλύπτουν όλο το εύρος της μουσικής. Για το μεγάλο βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς θα διαγωνιστούν οι Μπιγιονσέ, Αντέλ, Drake, Τζάστιν Μπίμπερ και Sturgill Simpson.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου και παρουσιαστής θα είναι ο Βρετανός κωμικός James Corden.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments