Αθλητισμός

Όλη η αλήθεια για Βιεϊρίνια!

Όλη η αλήθεια για Βιεϊρίνια!
Όλη η αλήθεια για Βιεϊρίνια!

Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως κάθε τέτοια εποχή, το θέμα Βιεϊρίνια, επανέρχεται στο προσκήνιο χωρίς βάση, όμως αυτό δεν ισχύει. Τόσο ο παίκτης όσο και ο ΠΑΟΚ θέλησαν την μεγάλη επιστροφή αλλά λόγω συγκυριών δεν κατάφεραν να το πετύχουν και ακόμα το… προσπαθούν.Έτσι και τώρα το φλερτ των δύο πλευρών είναι υπαρκτό (καθόλου τυχαίο το δημοσίευμα της Bild), όμως για άλλη μία φορά φαίνεται πολύ δύσκολα να υπάρξει και… γάμος.

Άλλωστε ο Βιεϊρίνια πρόσφατα δήλωσε πως: «Θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω», και ο Γιώργος Σαββίδης γιος του Ιβάν ανέφερε: «Οταν θα είναι έτοιμος, θα είμαστε ευτυχείς να τον φέρουμε».

Αυτές τις ημέρες το όνομα του Βιεϊρίνια βρίσκεται στην λίστα παραχώρησης της Βόλφσμπουργκ. Οι Γερμανοί θέλουν να κάνουν ανανέωση στο ρόστερ τους και σύμφωνα με πληροφορίες, αν έρθει ικανοποιητική πρόταση για αυτόν, θα πουν το «ναι».

Ένα πιθανό deal όμως, κρύβει πολλά μηδενικά από πίσω του. Τρία περίπου εκατομμύρια ευρώ, ζητάει η Βόλφσμπουργκ, ενώ ο Βιεϊρίνια είναι να πάρει ως το 2019 περίπου έξι εκατομύρια ευρώ. Μιλάμε λοιπόν για μια μεταγραφή που θα κοστίσει το λιγότερο εννιά εκατομμύρια ευρώ!

Η πιθανότητα λοιπόν να έρθει ο Πορτογάλος στον ΠΑΟΚ, μοιάζει μακρινή.

Βέβαια το καλοκαίρι, ίσως οι ελπίδες αυξηθούν καθώς η Βόλφσμπουργκ θα γνωρίζει πως από τον Ιανουάριο του 2018, ο διεθνής ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Έτσι οι Γερμανοί, ίσως να προτιμήσουν να πάρουν τα… λίγα από το καλοκαίρι του 2017, παρά το τίποτα και να συζητήσουν, πιθανή πρόταση και με λιγότερα χρήματα.

πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments