Διεθνή

Συνέβη στην Ιρλανδία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους γιατί δεν λειτουργούσαν οι τουαλέτες

Συνέβη στην Ιρλανδία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους γιατί δεν λειτουργούσαν οι τουαλέτες
Το πλήρωμα του Boeing 767 ενημέρωσε τους 172 επιβάτες της πτήσης πως οι τουαλέτες του αεροσκάφους είχαν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν.

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ιρλανδίας, το Shannon, έκανε η πτήση της OpenSkies, θυγατρική της British Airways, από Νέα Υόρκη προς Παρίσι έπειτα από παράπονα των επιβατών ότι οι τουαλέτες του αεροσκάφους δεν λειτουργούσαν.

Συγκεκριμένα, το πλήρωμα του Boeing 767 ενημέρωσε τους 172 επιβάτες της πτήσης πως οι τουαλέτες του αεροσκάφους είχαν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν.

Με 90 λεπτά πτήσης να απομένουν, οι επιβάτες άρχισαν να παραπονιούνται και έτσι το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Ιρλανδία ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, ενώ η πτήση είχε ήδη καθυστερήσει δύο ώρες.

Κατά την παραμονή του αεροσκάφους στην Ιρλανδία, οι μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στις τουαλέτες του αεροσκάφους και έτσι το ταξίδι ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο άλλο απρόοπτο γεγονός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments