Αθλητισμός

Ροναλντίνιο: “Η Τσέλσι προσπάθησε να με αποκτήσει”

Ροναλντίνιο: “Η Τσέλσι προσπάθησε να με αποκτήσει”
Ο βετεράνος Βραζιλιάνος σταρ, Ροναλντίνιο, αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά μια εποχή στο να γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι και να παίξει έτσι, στην Premier League.

​Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό βρετανικό περιοδικό «FourFourTwo» ο βετεράνος πλέον Βραζιλιάνος σταρ, Ροναλντίνιο, αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά μια εποχή στο να γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι και να παίξει έτσι, στην Premier League. 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε επίσης, πως μπορεί να μην μετανιώνει που δεν επέλεξε ως παίκτης να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως αποτελεί μεγάλος θαυμαστής της Πρέμιερ, την οποία και επαίνεσε μιλώντας στο εν λόγω Μέσο. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: 

«Δεν μετανιώνω που δεν έπαιξα στην Αγγλία, όμως θα ήταν κάτι το ξεχωριστό αν το έκανα, γιατί έχει ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Η Τσέλσι προσπάθησε να με αποκτήσει κάποτε, όπως και κάποιες άλλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασαν ενδιαφέρον να με κάνουν δικό τους. Η Πρέμιερ είναι πάντοτε πολύ γρήγορη και έντονη.

Είναι πολύ ωραίο να παρακολουθείς παιχνίδια της και δεν είναι καθόλου βαρετή. Μπορεί να μην βλέπω συχνά ολόκληρα τα 90λεπτα των αγώνων, σίγουρα πάντως, παρακολουθώ κάτι παραπάνω από απλά στιγμιότυπα και γκολ, και γενικώς την παρακολουθώ περισσότερο από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments