Αθλητισμός

Οι… σίγουροι και οι θέσεις που “παίζονται”

Οι… σίγουροι και οι θέσεις που “παίζονται”
​Ερωτηματικό ο αντικαταστάτης του Παυλίδη...

Την πεπατημένη των τελευταίων αγώνων αναμένεται να ακολουθήσει και στο Αίγιο ο Νίκος Κωστένογλου, σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναιγιάλειο. 

Στις σημερινές τελευταίες δοκιμές ο 47χρονος τεχνικός έδειξε ότι εκτός απροόπτου θα εμπιστευτεί εκ νέου το σχήμα των τελευταίων δύο αγώνων. Σχήμα στο οποίο όμως υπάρχει ένα σίγουρο ερωτηματικό και έχει να κάνει με το κενό του τραυματία Παυλίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Μία επιλογή είναι αυτή του Μιλούνοβιτς, δεν αποκλείεται όμως ο Κωστένογλου να καταφύγει και σε κάποια… αλχημεία. Μία αλλαγή ίσως υπάρξει και στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου ο Μπούρμπος ναι μεν προπονήθηκε κανονικά σήμερα αλλά έχει ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις στον ώμο. 

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, Ταυλαρίδης-Σόουζα θα είνα οι δύο στόπερ μπροστά από τον Διούδη, με τον Τζανακάκη στο αριστερό άκρο. Εφόσον ο Πίτου δεν παίξει στα αριστερά θα είναι ο παρτενέρ του Ρόβα στη μεσαία γραμμή. Ο Ντούνης θα είναι στα δεξιά και ο Τάτος πίσω από τον Ίλιτς εάν ο Σέρβος δεν μετατοπιστεί στην πλευρά.

Πηγή: allaboutaris.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments