Αθλητισμός

Εθνική Αργεντινής: Το “όχι” του Σιμεόνε, οδηγεί σε Σαμπαόλι!

Εθνική Αργεντινής: Το “όχι” του Σιμεόνε, οδηγεί σε Σαμπαόλι!
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε απέρριψε την πρόταση της εθνικής Αργεντινής να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της ομάδας και έτσι η "Αλμπισελέστε" οδηγείται στη λύση Σαμπαόλι!

​O Εντγάρδο Μπάουσα αποτελεί παρελθόν πια από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής. Ο προπονητής της Σεβίλης, Χόρχε Σαμπαόλι έχει ήδη θέσει πολύ σημαντικές ελπίδες να αναλάβει στο τέλος της σεζόν! 

Η επιθυμία του να σπάσει το συμβόλαιό του για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, να προπονήσει δηλαδή τον Λιονέλ Μέσι είναι κάτι που δεν έχει αντιμετωπιστεί καλά από το κλαμπ της Ανδαλουσίας που σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δε θα διστάσει να κινηθεί νομικά… 

Ωστόσο, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) έχει ήδη δηλώσει ότι από τη στιγμή που η πρώτη της επιλογή, Ντιέγκο Σιμεόνε, απέρριψε την πρότασή της, έχουν ήδη το «ναι» του πρώην τεχνικού της Χιλής και νυν προπονητή της Σεβίλλης.

Ο Σαμπαόλι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους, κάτι που όπως φαίνεται δεν μπαίνει μπαίνει εμπόδιο αφού ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κλάουντιο Τάπια, είναι σε θέση να καλύψει τόσο τη ρήτρα 1.800.000 ευρώ, ώστε να “σπάσει” νόμιμα το συμβόλαιο με τη Σεβίλλη.

Ο βοηθός του, Χουάνμα Λίλο, θα αναλάβει για να μπορέσει να υλοποιήσει το όνειρό του!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments