Αθλητισμός

Λάσκαρης: “Δεν έχουμε πρόβλημα να πάει ο Πρίφτης στην Εθνική”

Λάσκαρης: “Δεν έχουμε πρόβλημα να πάει ο Πρίφτης στην Εθνική”
Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Πρίφτης εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης.

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε το αφεντικό της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος τόνισε πως έχει συζητήσει με τον Έλληνα τεχνικό το συγκεκριμένο θέμα και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η υπόθεση.

“Είναι τιμή μας, που τον θέλει η Εθνική. Εχουμε κάνει συζητήσεις μαζί του. Δεν έχουμε πρόβλημα να είναι και στον Αρη και στην Εθνική, αν και οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έχουν αλλάξει από φέτος. Ολα, όμως, γίνονται, δεν είναι, πάντως, επί του παρόντος. Μόλις τελειώσει η χρονιά, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι”, είπε για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη σεζόν του Άρη.

“Είχαμε σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά, αλλά ουσιαστικά όλα κρίνονται στο τέλος και στα πλέι οφ. Θα δούμε τι θα μπορέσουν να δείξουν στο γήπεδο τα παιδιά”.

Όσον αφορά τα ματς με τον Ολυμπιακό, ο Λάσκαρης δήλωσε: “Είναι δύσκολο. Από τη μία πρέπει να κρατήσουμε ένα χαμηλό προφίλ και ίσως να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες ως μία καλή προετοιμασία για την επόμενη σειρά. Από την άλλη, όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν. Είμαστε λογικοί, παίζουμε με ένα από τα φαβορί του φάιναλ φορ της Euroleague. Δεν είναι νοκ άουτ παιχνίδι, άλλο να κερδίσεις έναν αγώνα και άλλο μία ολόκληρη σειρά. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Βρίσκουν χημεία, έχει δέσει η ομάδα, αν μπουν κάποια σουτ και είμαστε τυχεροί, θα δούμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments