Αθλητισμός

Ελλάδα – Λιθουανία: “Να κάνουμε τον σταυρό μας στον Άγιο Νίκο”, είπε για τον Γκάλη ο Κώστας Μίσσας

Ελλάδα – Λιθουανία: “Να κάνουμε τον σταυρό μας στον Άγιο Νίκο”, είπε για τον Γκάλη ο Κώστας Μίσσας
Απίστευτη δήλωση του Κώστα Μίσσα μετά το Ελλάδα - Λιθουανία για τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη.

Ο Κώστας Μίσσας θυμήθηκε μια ατάκα που είχε πει παλαιότερα για τον Νίκο Γκάλη, όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το Ελλάδα – Λιθουανία και τη μεγάλη πρόκριση: "Έχω πει πριν από χρόνια ότι θα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας στον Άγιο Νίκο. Πριν από 20 χρόνια", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όσον αφορά το ματς, ανέφερε: «Το σημαντικό σε παιχνίδια νοκ άουτ που είναι δύσκολα είναι η προετοιμασία. Προετοιμαστήκαμε ψυχολογικά και πνευματικά. Το κλειδί είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ. Η Λιθουανία ήταν δεύτερη σε επιθετικά ριμπάουντ. Το βασικό για εμάς ήταν να σταματήσουμε τα πικ εν ρολ.

Κάθε στιγμή ήμασταν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και όλοι το πιστεύαμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές και δίχως να παίζουμε καλά, περάσαμε το… δεύτερο νοκ άουτ μετά την Πολωνία. Προχωράμε με περηφάνια και κμε ηρεμία, γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε».

Παράλληλα, απάντησε σε όσους τον κατηγορούσαν: «Είμαι περήφανος που προπόνησα γυναίκες. Υπάρχουν καλές γυναικείες ομάδες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ήξεραν την ιστορία μου στον χώρο με μετάλλια και διακρίσεις. Τώρα άρχισαν να διαβάζουν ιστορία μετά από αυτό το παιχνίδι»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments