Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Έλαβε ως δώρο ένα κλαδί ελιάς και έστειλε μήνυμα με νόημα στην Τουρκία (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Έλαβε ως δώρο ένα κλαδί ελιάς και έστειλε μήνυμα με νόημα στην Τουρκία (vid)
Το σχόλιο που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όταν του προσέφεραν ένα κλαδί ελιάς στην ομιλία του στη ΓΣΕΒΕΕ.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη 2η Διεθνή Συνάντηση των Αθηνών για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και του προσέφερε ένα συμβολικό δώρο λίγο πριν την ομιλία του.

O κ. Καββαθάς έδωσε στον πρωθυπουργό ένα ασημένιο γλυπτό που αναπαριστά κλάδο ελιάς και του είπε: "Για μας σημαίνει συνεργασία για να βγάλουμε όλοι μαζί τη χώρα από το αδιέξοδο και να δώσουμε ελπίδα στην επόμενη γενιά".

Από τη δική του μεριά, ο Αλέξης Τσίπρας, αρπάζοντας την ευκαιρία, έκανε το σχόλιό του για τις ελληνοτουρκικές εξελίξεις, την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη.

"Ας ελπίσουμε αυτός ο κλάδος ελιάς να έχει έναν ευρύτερο συμβολισμό στις μέρες τις κρίσιμες που διανύουμε. Ας συμβολίζει την ειρήνη, τη συνεννόηση και τη συνεργασία τόσο των κοινωνικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας όσο όμως και όλων των πλευρών που συναπαρτίζουν αυτή την εύθραυστη γειτονιά στα νοτιοανατολικά της Ευρώπης. Άρα είναι χρήσιμο αυτό το δώρο και συμβολικό", είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments