Αθλητισμός

Επίδοση ρεκόρ από τον Μάνι Χάρις

Επίδοση ρεκόρ από τον Μάνι Χάρις
Ο Αμερικανός έκανε ρεκόρ 16ετίας!

Αναλυτικά η αναφορά του ΕΣΑΚΕ στο ρεκόρ που έσπασε ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάνι Χάρις:

Ο Μάνι Χάρις έδειξε μία άλλη πτυχή του παιχνιδιού του πέραν από την προφανή, την άνεση του δηλαδή στο σκοράρισμα. Ο Αμερικανός μάζεψε 15 ριμπάουντ ισοφαρίζοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση της φετινής Basket League. Πρόκειται παράλληλα για ρεκόρ περιόδου ως προς τους παίκτες της ΑΕΚ αφού το προηγούμενο ήταν και πάλι του Χάρις, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα όταν μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της τελευταίας 2ετίας για την ΑΕΚ. 15 ριμπάουντ είχε πέρσι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ η προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση ήταν εκείνη των 16 ριμπάουντ του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό της 13ης Μαρτίου 2016.

Πιο ξεχωριστή ωστόσο είναι η επίδοση του Μάνι Χάρις στα αμυντικά ριμπάουντ αφού είχε 13. Πρόκειται για ρεκόρ 16ετίας αφού από τις 31 Μαρτίου 2002 δεν υπήρξε παίκτης της ΑΕΚ που να φτάσει σε 13 ή περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ. Τόσα είχε ο Άντριου Μπετς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας της σεζόν 2001-02.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments