Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 26 Απριλίου 2018 με Άρη και ανάδρομο Ερμή

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 26 Απριλίου 2018 με Άρη και ανάδρομο Ερμή
Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 23 έως 26 Απριλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, με τον Άρη, τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη να κατευθύνουν τα γεγονότα.

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής φέρνουν ένταση!

Αρχικά υπάρχει το εξάγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Δία την Τρίτη, μια όψη που δημιουργεί ένα περιβάλλον ευκαιριών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ευκαιρίες αυτές αφορούν την επανεξέταση επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων, που τις ημέρες αυτές θα έχεις την δυνατότητα να επαναφέρεις και να προωθήσεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο την Πέμπτη είναι η αιτία που μπορεί να νοιώσεις σωματικά ή πνευματικά κουρασμένος. Είναι σημαντικό τις ημέρες αυτές να κινηθείς σε ένα πιο διαλλακτικό κλίμα, κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις συζητήσεις σου, αφού οι διαθέσεις και οι συμπεριφορές είναι τεταμένες. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου τη ψυχραιμία για να κρατήσεις τις ισορροπίες, που κρέμονται σε μια κλωστή.

Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρή κριτική, γιατί μπορεί να είναι κι αυτός ένας λόγος που εντείνει το δύσκολο κλίμα των ημερών. Το σημαντικό που προκύπτει είναι και εδώ η επανεξέταση θεμάτων του παρελθόντος που δεν εκτονώθηκαν και τώρα δημιουργούν όξυνση και πάσης φύσεως δυσκολίες στην καθημερινότητα σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τις μετακινήσεις σου.

Προσοχή επίσης και σε λόγια που θα εκστομίσεις, αφού άλλα ίσως να λες και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεσαι σαφής, για να αποφύγεις τις πιθανότητες παρερμηνείας.

Την Πέμπτη έχουμε και την πολύ σημαντική συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια όψη που μπορεί να λειτουργήσει τόσο για το καλό όσο και για το κακό!

Οι δύο αυτοί πλανήτες μπορεί να δημιουργήσουν μια αυξητική διάθεση σε ότι έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες σου, τη διάθεση σου για εξουσία, αλλά ακόμη και την ερωτική σου διάθεση, έτσι που εύκολα μπορεί να σε βγάλουν έξω από κάθε μέτρο, καταστρατηγώντας κάθε συνηθισμένο πλαίσιο και όριο σου!

Το «Εγώ» βγαίνει μπροστά τόσο επίμονο και τολμηρό, που εύκολα μπορεί να σε κάνει αδίστακτο μπροστά στο στόχο σου και ίσως εκδηλώσεις επιθετικότητα! Η ανάγκη του ελέγχου των καταστάσεων είναι ακόμα ένας λόγος που μπορεί να σε οδηγήσει σε σκληρές και απόλυτες συμπεριφορές, προκαλώντας γεγονότα ιδιαίτερης έντασης.

Το σημαντικό εδώ είναι να στρέψεις τη δύναμη και το πάθος σου σε δημιουργικές δράσεις, κυρίως αποφεύγοντας κυρίως την εμπλοκή με τρίτους. Η αντοχή και η δύναμη που προσφέρει η όψη καλό είναι να χρησιμοποιηθούν σαν εργαλείο που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε ότι σχεδιάζεις.

Χρησιμοποίησε τη δύναμη αυτή για να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, να φτάσεις εκεί που μέχρι τώρα δεν είχες καταφέρει και κυρίως να νοιώσεις ολοκλήρωση μέσα σου. Καλό είναι να λειτουργήσεις με κέντρο τον εαυτό σου και να αποφύγεις συνεργασίες που πιθανώς να σε δυσκολέψουν.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, είναι εύκολο και εδώ να ακολουθήσεις το πρωτόγονο ένστικτό σου και να γίνεις απόλυτος και σκληρός με τον σύντροφο σου. Ωστόσο, το «στοίχημα» είναι να μπορέσεις να μετουσιώσεις την ενέργεια αυτή σε μια δυνατή ένωση με το ταίρι σου.

Το σεξ αποκτά άλλη διάσταση και μπορεί να λειτουργήσει σαν μοχλός χειρισμού ή σαν ένα πέρασμα σε άλλες εμπειρίες, πιο εσωτερικές και πιο πνευματικές.

Σε κοσμικό επίπεδο η ένωση αυτών των δύο πλανητών είναι εύκολο να τροφοδοτήσει ένα νέο κύκλο βίας και τρομοκρατίας και να μας φέρει εξαιρετικά δυσάρεστες ειδήσεις. Χρειάζεται να κάνουμε συνειδητές επιλογές προκειμένου να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ήπια τις ημέρες της εβδομάδας που θα διανύσουμε. Την Τρίτη έχουμε και την μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει ως τις 19 Μαΐου 2018.

Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει το ερωτικό παιχνίδι!

Η Αφροδίτη, που αγαπά το φλερτ και κυρίως την εναλλαγή, εδώ περνά σε μια νέα φάση. Ο έρωτας στον κύκλο αυτόν είναι ανέμελος, αρνείται να μπει σε βαθιά συναισθήματα, και αρέσκεται να τροφοδοτείται από την επιβεβαίωση του «Αρέσω».

Ιδιαίτερα σημαντική η εγκεφαλική επικοινωνία, που μπορεί να φέρει πιο κοντά και να ενώσει τα πρόσωπα που συναντιούνται για πρώτη φορά ή να ανανεώσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος αναζωπύρωσης του ερωτικού παιχνιδιού, αποτέλεσμα του οποίου θα είναι η χαρά που αντλείς από αυτό, και όχι οι έντονες και παθιασμένες συναισθηματικές ενώσεις.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτές τις ημέρες;

Την εβδομάδα αυτή χρειάζεται να προσέχουν τόσο στα θέματα της επικοινωνίας όσο και κατά τις μετακινήσεις τους οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Επίσης και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να διαχειριστούν με ψυχραιμία τα όποια προσωπικά και επαγγελματικά θέματα προκύπτουν αφού είναι πιθανό να βρεθούν μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις, που αν δεν προσέξουν, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσουν.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, δηλαδή οι Δίδυμοι , οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, που το διάστημα που θα ακολουθήσει θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την κοινωνική και την ερωτική τους ζωή. 

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments