Αθλητισμός

Σ.Φ ΠΑΟΚ κατά Μελισσανίδη και Original

Σ.Φ ΠΑΟΚ κατά Μελισσανίδη και Original
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ Κορδελιού.

H ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Κορδελιού αναφέρει τα εξής:

1838 Ημέρες πέρασαν απο τότε που ως γνήσιοι τσάτσοι,τα τσεπώσατε απο τον κεραμιδόγατο Πόντιο για να βάλετε άλλη μια κηλίδα στην ιστορία της ομάδας σας μετά τις δωροδοκίες,τους ξυλοδαρμούς,τα χάρτινα κύπελλα και τις απαγωγές.

1838 ημέρες μετά το δέυτερο περήφανο πιστόλιασμα μέσα 10 χρόνια με εκατοντάδες εκατομύρια Ευρώ,σε όποιον μιλάει Ελληνικά,κινέζικα,σουαχίλι και άλλες γλώσσες.

1838 ημέρες μετά που ως γνήσιοι απόγονοι της φυλής των τρύπιων Μιάου Μιάου, εκ του ασφαλούς μπουκάρατε στο γήπεδο. Για να ολοκληρώσετε το σχέδιο της δημιουργίας της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΩΝ 2014.

Η 12η Μαίου έρχεται και δικαιολογίες για τα κενά καρεκλάκια στην πλευρά σας όπως στον τελικό του Βόλου περί φόβου και οικογενειών δεν γίνονται πιστευτά ούτε απο 12χρονα..

Εννοείται οτι απο ρουφιάνους δεν περιμέναμε τσίπα,φυσικά και θα ζητούσατε τα ρέστα ως γνήσιοι ψέυτες και χαρτοκλέφτες.

Τα χαιρετίσματα μας στην πιο βρώμικη,διεφθαρμένη χαβούζα του πλανήτη,όπου Λαθρέμποροι,έμποροι πρέζας,τσάτσοι,λαμόγια μπορούν να εκβιάζουν,να απειλούν,να ανατινάζουν μαγαζιά και να πουλάνε απο πάνω και πνέυμα με χιούμορ κακέκτυπο του Σεφερλή.

Πιο ταιριαστή παρουσία σε φωτογραφία για την φιέστα των χαρτοκλεφτών απο αυτή του ανθρώπου που έκανε την μίζα επάγγελμα δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Στην επόμενη μην ξεχάσετε να καλέσετε και τον Αλί Μπαμπά και τους Σαράντα Κλέφτες…

Ηρθαν οι λαθρέμποροι απο την Νίκαια για να μας μάθουν τι σημαίνει οφσάιντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments