Αθλητισμός

Τραυματίστηκε ο Σάκοτα, αγώνας δρόμου για το Final Four

Τραυματίστηκε ο Σάκοτα, αγώνας δρόμου για το Final Four
Η ήττα από τον Προμηθέα, στο ΟΑΚΑ, άφησε... πληγές στην ΑΕΚ, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα τραυματίστηκε και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final Four.n

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον Προμηθέα για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί πέραν της ήττας, η οποία εξανεμίζει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, τα νέα δεν ήταν καλά και για τον Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έπαιξε 16’29”, ωστόσο στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν ήταν στο παρκέ, έχοντας αποκομίσει τραυματισμό. Μάλιστα, υπήρξαν φόβοι πως ο διεθνής φόργουορντ έχει υποστεί θλάση,ωστόσο όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ ο αρχηγός του συνόλου υπέστη τράβηγμα και αναμένεται να επανεξεταστεί η κατάστασή του.

Όπως είναι φυσιολογικό, έχει σημάνει… συναγερμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ενόψει και του Final Four, το οποίο είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα και κανείς στην ΑΕΚ δεν σκέφτεται πως ο Σάκοτα θα μείνει εκτός δράσης.

Η ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ αναφέρει: 

Αγωνία επικρατεί στη «Βασίλισσα» σχετικά με την κατάσταση του Ντούσαν Σάκοτα, έξι ημέρες πριν από το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

O αρχηγός της ΑΕΚ στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα υπέστη επώδυνη σύσπαση έσω γαστέρας δικεφάλου γαστροκνημίου (στο δεξί πόδι). 

Θα τεθεί εκτός δραστηριοτήτων για προληπτικούς λόγους και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε υπερηχογραφικό έλεγχο, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments