Πολιτική

Φυγάδευσαν την Κουντουρά για να την γλιτώσουν από τους διαδηλωτές (vids)

Φυγάδευσαν την Κουντουρά για να την γλιτώσουν από τους διαδηλωτές (vids)
Διαδηλωτές με σνθήματα για τη Μακεδονία είχαν στήσει μπλόκο στην Έλενα Κουντουρά και σε άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή φυγάδευσαν την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, καθώς το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά την αποδοκίμασαν διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Κατά την τελετή εγκαινιών όπου βρισκόταν η κα Κουντουρά κι άλλα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία και περίμεναν την υπουργό και τα στελέχη των ΑΝΕΛ. Στο σημείο άμεσα έφτασαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις και αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί φυγάδευσαν την υπουργό μαζί με στελέχη του κόμματος από την πίσω πόρτα, προκειμένου να μην γίνουην αντιληπτοί από τους διαδηλωτές.

Δείτε τη διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ

Μόλις οι διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την κίνηση της αστυνομίας, άρχισαν το κυνηγητό στους δρόμους των Χανίων, προκειμένου να εντοπίσουν την υπουργό και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η απάντηση της Έλενας Κουντουρά

Η κα Κουντουρά σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντάς τη “θλιβερή, απελπισμένη και υποκριτική κίνηση, με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας”.

Η υπουργός εκτίμησε ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να βληθούν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” αλλά και η μεγάλη επιτυχία της συγκυβέρνησης, ότι δηλαδή, η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο.

Ερωτηθείσα για τη στάση του κόμματός της όταν η συμφωνία με τα Σκόπια έρθει στη Βουλή, η κα Κουντουρά απάντησε χαρακτηριστικά: “Εμείς θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Η θέση μας είναι ξεκάθαρη”.

Η κα Κουντουρά χαρακτήρισε σημαντικές τις τουριστικές επενδύσεις που γίνονται στην Κρήτη, λέγοντας ότι το νησί, έχει για πρώτη φορά, σημαντικές ευκαιρίες για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο.

Με πληροφορίες από το ekriti.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments