Κόσμος

Ρωσία: Μαχητές του ISIS πίσω από την επίθεση σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ιορδανία

Ρωσία: Μαχητές του ISIS πίσω από την επίθεση σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ιορδανία
Η Ρωσίδα εκπρόσωπος, Μαρία Ζαχάροβα, είπε ότι μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» κρύβονται σε στρατόπεδο προσφύγων εν γνώσει των ΗΠΑ.

Μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» και της «Τζεμπάτ Αλ Νούσρα» κρύβονται στο στρατόπεδο προσφύγων Ελ- Ρουκμπάν στα σύνορα με την Ιορδανία, χρησιμοποιώντας του πρόσφυγες ως ανθρώπινη ασπίδα και μάλιστα εν γνώσει των αμερικανών στρατιωτικών, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ρωσίδα εκπρόσωπος, Μαρία Ζαχάροβα, είπε επίσης ότι στο εν λόγω στρατόπεδο στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση ούτε οι συριακές αρχές, ούτε οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ, κρύβονται μερικές εκατοντάδες μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» και άλλων οργανώσεων, διατηρώντας τον βαρύ εξοπλισμό τους, ενώ χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα.

Για όλα αυτά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γίνονται δυστυχώς εν γνώσει των Αμερικανών στρατιωτικών που ελέγχουν την μήκους 55 χιλιομέτρων ζώνη γύρω από την παράνομη βάση τους στο Ετ- Τανφ επί συριακού εδάφους. όπως υποστήριξε η κ. Ζαχάροβα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play