Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς βρίσκει λύσεις με Κούτρη και Σισέ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς βρίσκει λύσεις με Κούτρη και Σισέ
Ο Πέδρο Μαρτίνς "ενεργοποιεί" Κούτρη και Σισέ και έτσι ο Ολυμπιακός αποκτά λύσεις σε περισσότερες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του παρουσίαζε συγκεκριμένη ενδεκάδα. Ο Μαρτίνς φαινόταν να είναι της φιλοσοφίας, “ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, ωστόσο τελευταία φαίνεται να έχει εγκαταλείψει αυτήν την τακτική, αφού μέρα με την ημέρα βάζει όλο και περισσότερους παίκτες στο παζλ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν για το Europa League, αφού ακολουθούσαν δύο δύσκολα ακόμα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Έτσι, δύο παίκτες που πέρυσι έγραψαν πολλές συμμετοχές, αλλά δεν ήταν στις επιλογές του Μαρτίνς από το ξεκίνημα της σεζόν σιγά σιγά αρχίζουν να κερδίζουν πόντους στα μάτια του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη και τον Παπέ – Αμπού Σισέ.

Ο πρώτος δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κώστα Τσιμίκα να αποτελεί πρώτη επιλογή, αλλά ο πρώην μπακ του ΠΑΣ είναι σταθερά στην 18άδα του Ολυμπιακού πλέον.

Σε ό,τι αφορά τον Σενεγαλέζο στόπερ, όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», έχει… προσπεράσει στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών τον Μιράντα, που στην παρούσα φάση είναι τέταρτη επιλογή μετά τους Βούκοβιτς-Μεριά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments