Διεθνή

Κίνα: Πήγε να εξαπατήσει την ασφάλεια – Σκηνοθέτησε τον θάνατό του και τελικά “έχασε” γυναίκα και παιδιά

Κίνα: Πήγε να εξαπατήσει την ασφάλεια – Σκηνοθέτησε τον θάνατό του και τελικά “έχασε” γυναίκα και παιδιά
Ανείπωτη τραγωδία στην Κίνα. Η απάτη που σκέφτηκε ένας άνδρας στοίχισε τη ζωή σε όλη του την οικογένεια.

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Κίνα, όταν ένας Κινέζος  προσπάθησε να εξαπατήσει ασφαλιστική εταιρεία αλλά στο τέλος έχασε τα πάντα.

Tη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος σκηνοθέτησε τον θάνατό του, προκειμένου να εισπράξει η οικογένειά του αποζημίωση, όμως η σύζυγός του δεν το ήξερε και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Αναλυτικότερα, στις αρχές του προηγούμενου μήνα, ο άνδρας  έκανε ασφαλιστήριο αξίας 1 εκατ. γιουάν (145.000 δολάρια), χωρίς να το πει στη σύζυγό του.

Λίγες μέρες αργότερα, δανείστηκε ένα αυτοκίνητο και σκηνοθέτησε τον θάνατό του, ρίχνοντάς το σε ένα ποτάμι. Αν και η σορός του δεν εντοπίστηκε, θεωρήθηκε ότι είχε σκοτωθεί.

Όμως, η γυναίκα που δεν γνώριζε τίποτα απολύτως από το σχέδιο θεώρησε έτσι και αυτή πως ήταν νεκρός. Στις 11 Οκτωβρίου βρέθηκε πνιγμένη σε λίμνη, μαζί με τον τεσσάρων ετών γιο της και την τριών ετών κόρη της.

“Πάμε να τον συναντήσουμε” έγραψε μεταξύ άλλων στο σημείωμα που άφησε πίσω της. “Θέλουμε να είμαστε μια ενωμένη οικογένεια”.

Την επόμενη ημέρα, ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία και κατηγορείται για απάτη. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι ο 34χρονος είχε δάνεια που ξεπερνούσαν τα 100.000 γιουάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments