Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (10/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (10/11/18)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (10/11/18)

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική επανασύνδεση – Σκέψεις για το παρελθόν – Χρήμα σε αφθονία

Κριός

Όσα έχετε προσφέρει μέσα από την καρδιά σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε, ίσως και να μην έχουν γίνει ακόμη αντιληπτά. Δώστε σε όλους τον χρόνο που χρειάζεται.

Ταύρος

Οι υπερβολές που τρέχουν στην ζωή σας, και ειδικά στην συναισθηματική, θα πρέπει να μετριαστούν καθώς φαίνεται ότι δεν μπορείτε πια να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας.

Δίδυμοι

Αφήστε τα σχόλια των άλλων, έξω από την ζωή σας, και μην δίνετε και τόσο πολλή σημασία. Εσείς ξέρετε μόνο, τι πρέπει να διορθώσετε.

Καρκίνος

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι, μέσα στον μήνα αυτόν, και να βρείτε τον σύντροφο σας, που έχει από την μεριά του να σας πει, πολλές και ευχάριστες ειδήσεις.

Λέων

Υπάρχει ένα ερωτικό κλίμα, μέσα στην φιλική σας ζώνη, και πιθανόν και να σας φέρει το επόμενο χρονικό διάστημα, και σε δύσκολη θέση. Προσοχή στις δράσει σας.

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι την λήξη του μήνα, θα έχετε έναν νέο έρωτα μέσα στην καρδιά σας, που πραγματικά θα σβήσει ότι έχει δώσει αφορμές πίκρας, στο παρελθόν.

Ζυγός

Οι καταστάσεις που ζείτε μέσα στην ερωτική σας ζωή είναι λίγο περίεργες και μάλλον έχει έρθει, και η ώρα για να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Δύο ερωτικές ιστορίες, που τρέχουν στην ζωή σας και σε διαφορετικούς ρυθμούς, θα σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο για να πάρετε αποφάσεις.

Τοξότης

Υπάρχει ένα αδικαιολόγητος εκνευρισμός, στον σύντροφο σας που προέρχεται από τρίτες καταστάσεις που ευτυχώς, θα υποχωρήσουν άμεσα.

Αιγόκερως

Οι προτάσεις που σας κάνει το νέο σας ταίρι, σας έχουν ενθουσιάσει αλλά ακόμη και εσείς από την μεριά σας, θέλετε τον χρόνο σας, για να δείτε και τις πράξεις.

Υδροχόος

Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα, που θα σας βγάλουν από την μετριότητα και που σίγουρα θα φέρουν δεσμεύσεις.

Ιχθείς

Τα οικογενειακά και τα φιλικά σας πρόσωπα, τελικά θα αγκαλιάσουν τον σύντροφο σας, και όλα θα ηρεμήσουν και θα έρθουν στους ρυθμούς τους.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments