Πολιτική

Τζανέτος Φιλιππάκος: Συνάντηση με την επικεφαλής της ICRC στην Ελλάδα

Τζανέτος Φιλιππάκος: Συνάντηση με την επικεφαλής της ICRC στην Ελλάδα
Τζανέτος Φιλιππάκος: Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, αρμόδιος επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης συναντήθηκε με την απερχόμενη Επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού για την Ελλάδα (ICRC), Sari Nissi και την διάδοχό της, Monica Zanarelli.

Τζανέτος Φιλιππάκος: Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, αρμόδιος επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, 20 Νοεμβρίου 2018, στο γραφείο του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την απερχόμενη Επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού για την Ελλάδα (ICRC), Sari Nissi και την διάδοχό της, Monica Zanarelli, καθώς και άλλα στελέχη της Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, ο κ. Γενικός Γραμματέας ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, στην νέα επικεφαλής της ICRC για τη χώρα μας, κα Zanarelli.

Παράλληλα ο κ. Φιλιππάκος και η απερχόμενη επικεφαλής της ICRC κα Nissi, αντάλλαξαν θερμές ευχαριστίες για την μεταξύ τους εποικοδομητική συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δύο πλευρών για ενίσχυση της ήδη γόνιμης συνεργασίας του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας με την Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με τη διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments