Αθλητισμός

ΟΦΗ – Άρης: Στα εκδοτήρια ή ηλεκτρονικά τα εισιτήρια

ΟΦΗ – Άρης: Στα εκδοτήρια ή ηλεκτρονικά τα εισιτήρια
ΟΦΗ - Άρης: Δείτε την ανακοίνωση της κρητικής ομάδας.

ΟΦΗ – Άρης: Στα εκδοτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα πρέπει να πηγαίνουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία πριν την αποψινή (19:30) αναμέτρηση ΟΦΗ -Άρης στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Όσοι δεν έχετε προμηθευτεί το εισιτήριό σας μπορείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα, είτε ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είτε από τα εφτά εκδοτήρια που θα υπάρχουν περιμετρικά του γηπέδου μας.

Συγκεκριμένα επί της οδού Καντάνου θα ανοίξουν τέσσερα εκδοτήρια, ενώ επί της οδού Ισαύρων θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 1 και ένα εκδοτήριο μέσα στη μπουτίκ του ΟΦΗ. Συνολικά εφτά εκδοτήρια στη διάθεση των φιλάθλων μας.

Μην ξεχνάτε! Όσο νωρίτερα εξασφαλίσετε το εισιτήριό σας, τόσο πιο εύκολα και χωρίς αναμονή θα μπείτε στις εξέδρες για να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να στηρίξετε την ομάδα μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρες 1, 4, 5: 15 ευρώ Θύρες 2, 3, 8: 25 ευρώ Θύρες 7, 9: 30 ευρώ

Παιδικό εισιτήριο: 5 ευρώ (εκτός από τη θύρα 9, στην οποία κοστίζει 10 ευρώ)

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση τόσο του κανονικού όσο και του παιδικού εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.

Παιδικό εισιτήριο δικαιούνται όσοι έχουν γεννηθεί από το 2006 κι έπειτα (μέχρι 12 ετών).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810 – 254674».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments