Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (6/12/18)

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (6/12/18)
Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων για όλους.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (6/12/18).

Κριός

Δεν μπορείτε με όλα αυτά που έχουν γίνει, να ξανα-εμπιστευτείτε τον άνθρωπο σας. Τουλάχιστον και αυτές τις ημέρες θα έχετε από τη μεριά του μια απολογία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Μπορείτε αυτές τις ημέρες, που υπάρχει και μια καλή εύνοια από τον Ερμή πάνω σας, να ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις, που θα λύσουν πολλά προβλήματα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Δίδυμοι

Είστε πολύ απασχολημένοι με την ερωτική σας ζωή, που φίλοι και λοιπά αγαπημένα πρόσωπα έχουν πολλά παράπονα από την απουσία σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Δεν ξέρετε τι πρέπει τώρα να κάνετε με τον πρώην σας, που σας ζητάει μια συνάντηση. Σίγουρα και εσείς από την μεριά σας, την περιέργεια την έχετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Λέων

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε μια ανατροπή σε ένα αισθηματικό θέμα, που σίγουρα θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο που θέλετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος

Το μυαλό σας, έχει γεμίσει με υποσχέσεις, που δεν έχουν ακόμη αντίκρισμα, από τον σύντροφο σας. Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχίσει και μέσα στο νέο έτος.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός

Είστε και λίγο απόμακροι από το ταίρι σας, καθώς η ερωτική σας προσοχή έχει πιαστεί από μια νέα γνωριμία. Προσοχή στις αποκαλύψεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός

Πρέπει άμεσα να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για την σχέση σας. Το τωρινό της μοτίβο, δεν σας αρέσει καθόλου. Μιλήστε άμεσα με τον αγαπημένο σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Τοξότης

Οι σχολιασμοί που υπάρχου μέσα στην εργασία σας, για κάποιο φλερτ στον αέρα, μάλλον θα πρέπει να σταματήσουν και εσείς να μην δίνετε άλλα σχετικά δικαιώματα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως

Μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας γεμίσει με όμορφα αισθήματα, που προσεχώς θα γίνουν και ερωτικά

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Υδροχόος

Υπάρχουν λύσεις για κάθε πρόβλημα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που είναι πρόθυμος για ότι του ζητήσετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Ιχθείς

Ένας συνάδελφος – συνεργάτης σας, έχει αρχίσει και αισθάνεται πολλά για εσάς που με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα σας τα εκφράσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments