Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Φράνσον, μπλέκει του Αρέγκι

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Φράνσον, μπλέκει του Αρέγκι
Στην ΑΕΚ παλεύουν για διάφορες μεταγραφικές περιπτώσεις.

Οι εξελίξεις από την υπόθεση του Αρέγκι δεν είναι θετικές για την ΑΕΚ. Η Σαν Μαρτίν περιπλέκει τα πράγματα για την ΑΕΚ. Η ομάδα που είχε αποκτήσει δανεικό τον Αρέγκι από την Τεμπερλέι, έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα ενέργειες προκειμένου να εμπλακεί στην μεταγραφή του Αργεντινού άσου.

Να αποκτήσει δηλαδή τον Αρέγκι με την οψιόν που έχει συμφωνηθεί με την Τεμπερλέι και να διαπραγματευτεί εκείνη από εκεί και πέρα, την πώλησή του. Κάτι που φαίνεται να έχει προκύψει μετά και την γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος του ΑΕΚ.

Η Ένωση λοιπόν παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Αρέγκι, την Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι, ωστόσο στρέφει και αλλού την προσοχή της για την ενίσχυση του άξονα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει to10.gr ψηλά στην ατζέντα του Δικεφάλου βρίσκεται η αγορά της Ιβηρικής. Και συγκεκριμένα εκείνη της Πορτογαλίας. Εκεί όπου υπάρχει ήδη μια λύση που η ΑΕΚ κοιτάζει «ζεστά», ενώ σύντομα, είναι πιθανό να έρθουν στην πρώτη γραμμή και άλλες.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το θέμα του Αλεξάντερ Φράνσον, οι εξελίξεις με τον Σουηδό διεθνή χαφ της Νόρκεπινγκ, δεν δείχνουν θετικές για την Ένωση. Αυτό που προκύπτει είναι πως η σουηδική ομάδα δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, δείχνοντας πως δεν «καίγεται» να πουλήσει τον 24χρονο άσο, που αποτελεί και το γερό χαρτί της άλλωστε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments