Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/12/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/12/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (17/12/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/12/18).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Κριό που βρίσκεται, δίνει σε όλους ώθηση και ταχύτητα!

Με τον Άρη στους Ιχθύες, η ενέργεια πρέπει να έχει την πηγή της σε ένα πιο εσωτερικό σημείο έμπνευσης… Είναι αυτή η έμπνευση που χρειάζεται για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας!

Προς το τέλος της σημερινής μέρας, η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό στις παρυφές του Κριού. Το πραγματικό πρόσωπο του καθενός θα βγει στην επιφάνεια… Μακάρι να σας αρέσει αυτό που βλέπετε!

Σήμερα Δευτέρα θα εστιάσετε στις ευκαιρίες που χάσατε μέχρι τώρα, για να πραγματοποιήσετε μια υπόσχεση που δώσατε ή μια δέσμευση σε ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Τώρα οι περιστάσεις είναι πολύ περισσότερο ευνοϊκές για εσάς.

Τη Δευτέρα, θα κατανοήσετε την αλλαγή σταδιοδρομίας μιας γυναίκας, η οποία της ανοίγει νέες ευκαιρίες ή συμμορφώνεται με κάποιες νέες συνθήκες στην προσωπική της ζωή. Σήμερα, μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη διαφωνία με μια γυναίκα στην οικογένειά σας όπου προσπαθεί να εισχωρήσει με κάθε κόστος. Η μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις για έναν νεαρό άντρα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Δευτέρα θα είναι μια καλή ημέρα για να σχεδιάσετε ή να πραγματοποιήσετε σημαντικά γεγονότα για την ερωτική σας ζωή. Σήμερα μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία εάν αναζητάτε νέα σχέση. Η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους θα είναι εύκολη και θα σας ωφελήσει. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέα εγχειρήματα, σημαντικές αποφάσεις ή νομικές δεσμεύσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα εμπλακείτε σε υποσχέσεις που σχετίζονται με έναν άντρα. Οι ενέργειές σας σήμερα θα έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη, αλλά δεν θα είναι εις βάρος σας. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα χαρούν με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα προσπαθήστε να εξετάσετε ρεαλιστικά τα σχέδιά σας ή μια συγκεκριμένη κατάσταση στη ζωή σας. Θα δείτε προσεκτικά τις δεσμεύσεις και τα καθήκοντα που θα πρέπει να εκτελέσετε σήμερα ή τις ερχόμενες ημέρες και που θα είναι σημαντικές για τις γιορτές που έρχονται.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα κάνετε μια αναδρομή στις αποτυχίες ή τις απώλειες στο χρόνο που πέρασε. Τα συναισθήματα απογοήτευσης μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας για λίγες μέρες. Σήμερα καλό θα ήταν να συναντηθείτε με ενδιαφέροντες και θετικούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι αρχικές σας προσδοκίες για αυτήν την ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν, ιδιαίτερα αν διατηρήσετε την ενέργεια και τις φιλοδοξίες σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments