Ελλάδα

Σχολεία: Ποια θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη – Αναμονή για την υπόλοιπη χώρα

Σχολεία: Ποια θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη – Αναμονή για την υπόλοιπη χώρα
Σχολεία: Ήδη σε δύο πόλεις της Ελλάδας έχει ανακοινωθεί πως θα παραμείνουν κλειστά αύριο τα σχολεία, ενώ οι καιρικές συνθήκες θα καθορίσουν το τι θα συμβεί στην υπόλοιπη χώρα.

Σχολεία: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, σε ορισμένες πόλεις της χώρας. Ο λόγος είναι φυσικά οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν λόγω της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», που αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα.

Μάλιστα, χιονόπτωση αναμένεται ακόμη και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής. Σε κάθε περίπτωση, απόφαση θα κληθούν να λάβουν οι δημοτικές αρχές και οι περιφέρειες των περιοχών από σήμερα Δευτέρα (7/1). Ωστόσο ήδη έχει ανακοινωθεί πως σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με το neaflorina.gr.

Καστοριά

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1153/11-04/01/2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Σήμερα και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες αλλά και τις προβλέψεις, θα υπάρξουν αποφάσεις για την υπόλοιπη χώρα.

Το pagenews.gr και η δημοσιογραφική του ομάδα θα σας ενημερώνουν έγκαιρα και έγκυρα για κάθε ανακοίνωση σχετικά με κλειστά σχολεία.

Διαβάστε Eπίσης