Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σκέψεις επιστροφής στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Σκέψεις επιστροφής στη Λεωφόρο
Ο Παναθηναϊκός βλέπει τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ να μειώνονται και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται το "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, αλλά ο αρχικός ενθουσιασμός που έφερε και αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ τις πρώτες αγωνιστικές έχει παρέλθει, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων του τελευταίου καιρού και τα 2.974 εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα αποτέλεσαν τον χειρότερο φετινό αριθμό σε ματς πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτό ήρθε τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο, που ήταν ένας θεσμός στον οποίο πόνταραν οι πράσινοι, αλλά και ο κόσμος τους.

Αυτή η εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το Ολυμπιακό Στάδιο, σε συνδυασμό με το γεγονός πως πρέπει να μαζεύει τουλάχιστον 15.000 κόσμο για να… καταλαβαίνει από έδρα ο αντίπαλος, έχουν φέρει δεύτερες σκέψεις στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Και σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», υπάρχει πλέον διάθεση να επιστρέψουν στις συζητήσεις με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να δουν αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε τη σεζόν 2019-20 να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Άλλωστε, από το καλοκαίρι και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος, μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι και οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν εξομαλυνθεί σε μεγάλο βαθμό. Κάτι που φάνηκε από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρέθηκε λύση και με τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς τον ερασιτέχνη και υπήρξε συμφωνία για αποπληρωμή σε 24 δόσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments