Πολιτική

Live: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Live: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Ζωντανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκαθαρίζουν σήμερα τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Live η ομιλία Τσίπρα: Με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Κάραβελ, με θέμα την προετοιμασία του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές.

«Η έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, συνιστά την αφετηρία μίας νέας εποχής, στην οποία τον τόνο δίνουν οι ανάγκες των πολλών», είπε ξεκινώντας την ομολία του ο πρωθυπουργός.

Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην οικονομία μετά και την διπλή αναβάθμιση από τον Οίκο Moody’s. Σήμερα θα αποφασισθούν και οι πρώτοι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την μυστική σύσκεψη που έκανε με τους εκπροσώπους όλων των τάσεων την προηγούμενη εβδομάδα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον για την ώρα την εσωκομματική ειρήνη καθώς η πλειοψηφία των στελεχών εμφανίζεται να κατανοεί το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι η αντίστροφη του κλίματος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά.

Ο πρωθυπουργός αντλεί αυτή την αισιοδοξία – υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του – από το γεγονός ότι πολλά πράγματα στην οικονομία πάνε προς το καλύτερο την στιγμή που η κυβέρνηση εμφανίζεται να αφήνει το στίγμα της σε μια σειρά από κοινωνικά μέτρα.

Στην σημερινή συνεδρίαση πάντως αναμένεται να καταγραφεί από κάποιους το προφίλ το οποίο θα πρέπει να έχουν τα στελέχη που προέρχονται από την κεντροαριστερά και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία. Μάλιστα νωρίς σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου και πάλι οι 53 προκειμένου να αποφασίσουν ποια πρόσωπα θα προωθήσουν για την ευρωβουλή και σε ποιους εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα πουν το ναι για συνεργασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments