Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για τη ΝΔ: Να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος

Κυβερνητικές πηγές για τη ΝΔ: Να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος
Κυβερνητικές πηγές για τη ΝΔ: Ανακοίνωση για το κυβερνητικό σκάφος της Βενεζουέλας.

«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας.

Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

Τι αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της

«Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Οι ερωτήσεις προς την κυβέρνηση είναι προφανείς: Γιατί ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο;».

Τι έγινε με το κυβερνητικό σκάφος της Βενεζουέλας

Μυστική πτήση πραγματοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 που απογειώθηκε από το Καράκας και προσγειώθηκε στην Αθήνα χωρίς να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ το κυβερνητικό αεροσκάφος απογειώθηκε από τον προεδρικό διάδρομο του αεροδρομίου Μαικετία του Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί “Μαργαρίτα” στην Καραϊβική.

Η πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας καλύπτεται από μυστήριο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου από το Καράκας και την ίδια ημέρα προσγειώθηκε στην Πορτογαλία υπό την απειλή του πιλότου πως θα καταπέσει καθώς του τελείωσαν τα καύσιμα.

Φωτογραφία Eurokinissi, αρχείου


Εν συνέχεια το κυβερνητικό αεροσκάφος φέρεται να έχει προσγειωθεί στη Γενεύη, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως πολλές ευρωπαϊκές χώρες αρνήθηκαν στο αεροσκάφος να προσγειωθεί στο έδαφός του.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Αθήνα στις 14:06 το μεσημέρι και ενώ αρχικά ζήτησε μια ώρα παραμονή για ανεφοδιασμό, παρέμεινε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για τέσσερις ώρες, προτού απογειωθεί στις 18.00 το απόγευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στο αεροσκάφος επέβαινε και ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Χόρχε Αρεάσα, ο οποίος αποβιβάστηκε, πήγε στην αίθουσα VIP του «Ελ. Βενιζέλος» και έκανε συνάντηση με κάποιο πρόσωπο για τουλάχιστον δύο ώρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο αεροσκάφος είχε ξανακάνει ταξίδι στην Ελλάδα το 2015, τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν και ούτε τότε είχε ανακοινωθεί ποιοι επέβαιναν σε αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments