Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (3/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (3/4/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ ΛενορμάνΕρωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (3/4/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 28.

Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Πρόταση δέσμευσης – Νέος σύντροφος – Επαγγελματική επιτυχία

Κριός

Είναι πολύτιμες οι στιγμές που περνάει μαζί σας, αυτό το νέο συντροφικό σας ταίρι, και πραγματικά προσπαθεί να σας το δείχνει με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Ταύρος

Δεν έχετε βρει κάτι που να μπορεί, να δελεάσει το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Αφήστε τον να σας ψάξει μόνος του.

Δίδυμοι

Οι μετοχές σας ανεβαίνουν και πιθανόν τώρα, να δείτε κάποιο ΄δύσκολο΄ άτομο να ρίχνει τον εγωισμό του και να σας προσκαλεί μέσα στην ζωή του.

Καρκίνος

Δεν είστε και τόσο σίγουροι, ότι το ταίρι σας, σας λέει όλη την αλήθεια, σε αυτά που τον ρωτάτε. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα σας κάνει μεγάλες αποκαλύψεις.

Λέων

Είστε μέσα σε υποθέσεις ερωτικές που σας ενοχλούν και τώρα έχει έρθει και η ώρα για να μπορέσετε να μιλήσετε πιο καθαρά σε ότι σας απασχολεί.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα για εσάς, θα έχει πολλές και σημαντικές εξελίξεις, που θα σας κάνουν να είστε πιο αντικειμενικοί στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε για τον δεσμό σας.

Ζυγός

Καλέσματα και προτάσεις καινούργιες θα έχετε από κάποιον, που καιρό τώρα μπαινοβγαίνει μέσα στην ζωή σας, και πιθανόν να σας έχει τραβήξει την ερωτική σας προσοχή.

Σκορπιός

Το πρόσωπο που μήνες τώρα σας φλερτάρει με έναν πολύ διακριτικό τρόπο, θα κάνει τις επόμενες του κινήσεις, για να σας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Τοξότης

Όσες αλλαγές και να κάνετε μέσα σας, αν το άτομο που είστε μαζί δεν προσπαθήσει και αυτό, τότε τίποτα πραγματικά και σοβαρά δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αιγόκερως

Οι συμπάθειες που έχετε για κάποιο άτομο που είναι μέσα στην εργασία σας, θα γίνουν αντιληπτές. Αυτό είναι και καλό, καθώς θα έρθετε και πιο κοντά.

Υδροχόος

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε μια επαφή και πάλι με το πρόσωπο που αγαπάτε, και αυτή την φορά για να ξεκαθαρίσετε τα γεγονότα.

Ιχθείς

Οι παρεξηγήσεις, είναι πολλές και συνεχείς μέσα στον δεσμό σας, και αυτό είναι κάτι που έχει κουράσει και φθείρει τα συναισθήματα και των δύο σας.

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments