Διεθνή

Bradley Welsh: Πυροβόλησαν τον πρωταγωνιστή του Trainspotting

Bradley Welsh: Πυροβόλησαν τον πρωταγωνιστή του Trainspotting
Ο Bradley Welsh έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο Εδιμβούργο.

Ο Bradley Welsh αποτέλεσε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στο sequel του Trainspotting. Ο γνωστός ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο σοκάροντας ολόκληρη την Σκωτία.

Το βράδυ της Τετάρτης, περίπου στις 8 το απόγευμα, ο 42χρονος δέχτηκε επίθεση που ήταν αρκετή για να του αφαιρέσει τη ζωή. Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στην οδό Τσέστερ, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Εδιμβούργου.

Ο Bradley Welsh είχε σοβαρά τραύματα από σφαίρες που έχει δεχτεί και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

Η Αστυνομία του Εδιμβούργου έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση αναφέροντας:

“Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία”.

Bradley Welsh: Η Σκωτία θρηνεί

Η είδηση του θανάτου του Welsh προκάλεσε θρήνο στους συμπρωταγωνιστές του στο Trainspotting. Μάλιστα, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την ιστορία της ταινίας, Irvine Welsh απέδωσε φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments