Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: Το χιούμορ του Τσίπρα, οι selfies και οι αγκαλιές (pics)

Αλέξης Γεωργούλης: Το χιούμορ του Τσίπρα, οι selfies και οι αγκαλιές (pics)
Ο Αλέξης Γεωργούλης παρουσιάστηκε επίσημα από τον Αλέξη Τσίπρα για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26η Μαΐου του 2019 και ο Αλέξης Γεωργούλης είχε την τιμητική του. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και χιούμορ όταν έφτασε η σειρά της ανακοίνωσης του ονόματος του γνωστού ηθοποιού.

  • Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είπε: «Αν και κάποιοι είπαν ότι δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εντούτοις εγώ είμαι μεγαλόψυχος! Θα καλέσω τον Αλέξη τον Γεωργούλη, έναν από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, στην πρώτη γραμμή για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας του πολιτισμού στην Ευρώπη».

Ο ηθοποιός, αφού έλαβε μεγάλο χειροκρότημα ανέβηκε στα σκαλιά προκειμένου να φτάσει δίπλα στον πρωθυπουργό. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας μόλις τελείωσε την φράση του τον πλησίασε και τον αγκάλιασε θερμά.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν θα σας τάξω λεφτά και γεφύρια»

Να αναφέρουμε, ότι πριν από λίγες ημέρες, όταν και ανακοινώθηκε ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Γεωργούλης με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστούς τους λόγους που τον ώθησαν να δεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Γεωργούλης γράφει: «Επιλέγω να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί εκεί βρήκα ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, χωρίς αγκυλώσεις, με βλέμμα καθαρό στραμμένο στον ανοιχτό ορίζοντα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης, προσθέτοντας ότι δεν είναι πολιτικός, κι ότι δεν θα γίνει ποτέ.

«Δε θα σας τάξω λεφτά, γεφύρια και δρόμους», είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments