Τεχνολογία

Xbox One: Δόθηκε στη δημοσιότητα teaser για την έκδοση Game Of Thrones (vid)

Xbox One: Δόθηκε στη δημοσιότητα teaser για την έκδοση Game Of Thrones (vid)
Το Xbox One πρόκειται να κυκλοφορήσει μια έκδοση της κονσόλας αφιερωμένη στο Game Of Thrones.

Το Xbox One είναι μια από τις κορυφαίες παιχνιδομηχανές των τελευταίων ετών. Η εταιρία δεν σκέφτεται ακόμα να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της, αλλά πρόκειται να βγάλει στην αγορά μια νέα version της κονσόλας. Τι διαφορετικό θα έχει η συγκεκριμένη έκδοση; Είναι εμπνευσμένη από το Game Of Thrones.

Χωρίς καμία προηγούμενη ανακοίνωση η γνωστή εταιρία παιχνιδιών έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό βιντεάκι που μας αποκαλύπτουν την εικόνα της ιδιαίτερης κονσόλας. Όπως όλα δείχνουν αυτή θα έχει το οικόσημο των Targaryen. Το βίντεο είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα και μόνο εικασίες θα μπορούσαν να γίνουν.

Xbox One: Με την φωτιά του Game Of Thrones

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια. Για παράδειγμα δεν ξέρουμε αν η κονσόλα θα είναι εμπνευσμένη μόνο εικαστικά από τη σειρά ή θα έχει και σχετικό sking μέσα στα μενού. Θυμίζουμε ότι το Game Of Thrones αποτελεί ένα τεράστιο εμπορικό μπραντ και δεκάδες εταιρίες θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Στο παρελθόν έχουμε δει παπούτσια με τους οίκους της σειράς, μέχρι και Ουίσκι αφιερωμένο στους “White Wallkers”. Το Game Of Thrones βαδίζει προς το φινάλε του. Αυτή την περίοδο προβάλλεται η 8η και τελευταία σεζόν. Συγκεκριμένα απομένουν δυο επεισόδια για να πέσει οριστική αυλαία στην κορυφαία σειρά όλων των εποχών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments