Μedia

Survivor διαρροή 7/5/19: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor διαρροή 7/5/19: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor διαρροή 7/5: Έγινε γνωστό ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Survivor διαρροή 7/5/19: Η πιο δύσκολη ώρα για τους παίκτες στο reality επιβίωσης είναι όταν πρέπει να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτες τους. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της “λευκής” ομάδας να δει ένα μέλος της να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Οι δυο διαγωνιζόμενοι που έχουν βγει υποψήφιοι είναι ο Οκάι και η Σαϊμπρέ.

Μάλιστα, η δεύτερη έχει έντονα παράπονα από τη συμπεριφορά των μελών της άσπρης ομάδας. Έχουν περάσει λίγες μέρες από τη στιγμή που ο Κυριάκος αποκάλυψε πως οι Τούρκοι παίκτες την θέλουν εκτός παιχνιδιού. Η Σαϊμπρέ πιστεύει ότι η ομάδα της είχε μειωμένη απόδοση προκειμένου να τη βγάλουν υποψήφια.

View this post on Instagram

Η Sude σκόραρε χθες τον τελευταίο κρίσιμο πόντο και έστειλε τη Μαύρη Ομάδα στην Πούντα Κάνα!🌴 … For more link in bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #aboutlastnight #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor διαρροή 7/5/19: Δύσκολες ώρες για την Σαϊμπρέ

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα αποχωρήσει μιλάνε για μεγάλη διαφορά στους ψήφους. Τελικά ο Οκάι είναι αυτός που επιλέχθηκε από το Τουρκικό κοινό για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Αντίθετα η Σαϊμπρέ θα επιστρέψει σπίτι της λίγες εβδομάδες μετά την είσοδο της στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη παίκτρια είχε συμμετάσχει στο Survivor και πριν από τρία χρόνια και επέστρεψε φέτος σε μια προσπάθεια του Τούρκου παραγωγού να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο η παρουσία της δεν ενθουσίασε ποτέ τους άλλους διαγωνιζόμενους.

Εκτός από τη διαδικασία αποχώρησης στο αποψινό επεισόδιο θα γίνει και αγώνας επάθλου. Όποια ομάδα κερδίσει θα δει τους παίκτες της να διεκδικούν άλλο ένα αυτοκίνητο. Ο στίβος μάχης είναι αρκετά γρήγορος, ενώ αρκετή είναι και η λάσπη την οποία έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες. Το ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments