Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου 2019: Στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς ο Ιβάν Σαββίδης

Τελικός Κυπέλλου 2019: Στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς ο Ιβάν Σαββίδης
Τελικός Κυπέλλου 2019: Ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε στην Αθήνα και εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ, όπου θα μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Σε λίγες ώρες θα αρχίσει ο τελικός Κυπέλλου 2019. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό. Ο μεν «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κάνει το τρία στα τρία κόντρα στην «Ένωση» και παράλληλα να πανηγυρίσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σπάσουν των σερί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να κατακτήσουν το πρώτο τους Κύπελλο από το 2016. Στην προσπάθεια του, ο ΠΑΟΚ θα έχει και τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5). Ο ίδιος πέταξε το πρωί με τους δύο γιους του, Γιώργο και Νίκο, από τη Ρωσία και μέσω Κωνσταντινούπολης έφτασαν το μεσημέρι στην πρωτεύουσα. Στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να βρεθεί κοντά στους παίκτες λίγη ώρα πριν τη μάχη για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ μπει στο λεωφορείο και αναχωρήσει για το γήπεδο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του. Στη συνέχεια θα συνοδέψει την ομάδα μέχρι τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Μετά θα γυρίσει πίσω για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα για την εισβολή του στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι δύο γιοι του, Γιώργος και Νίκος, θα βρίσκονται κανονικά στις άδειες από κόσμο εξέδρες του γηπέδου.

Τελικός Κυπέλλου 2019: Είμαστε προετοιμασμένοι για τον τελικό

Πλήρως έτοιμος για τον μεγάλο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το νταμπλ ήταν στόχος των ασπρόμαυρων από την αρχή τη σεζόν και θέλουν να τον πραγματοποιήσουν. Παράλληλα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο κενό του Αντελίνο Βιεϊρίνια και πως θα καλυφθεί από την ομάδα, αλλά και για την απουσία κόσμου στον τελικό, εκφράζοντας την ευχή του να μη συμβεί ξανά αυτό στο μέλλον.

«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δύο στόχους να πάρουμε πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το ένα έφυγε το πανηγυρίσαμε και τώρα στόχος μας είναι το νταμπλ, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένο για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέλκας.

Πως θα καλύψουν το κενό του Βιεϊρίνια: «Ο Αντελίνο είναι μια σημαντική απουσία ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής την φετινή χρονιά. Αλλά είμαστε ένα καλό γκρουπ και έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και για αυτόν και να τον κάνουμε χαρούμενο».

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα δεν είναι καθόλου όμορφο να παίζεις χωρίς τον κόσμο σου, τους θέλαμε κοντά μας. Όταν βλέπεις να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και να είναι κοντά σου σου δίνει δύναμη. Ελπίζω να είναι ο τελευταίος τελικός χωρίς κόσμο γατί είναι μια γιορτή και ο κόσμος κάνει το παιχνίδι πιο όμορφο».

Τι διαφορετικό μπορεί να έχει το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι που παίζεται το κύπελλο. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει και το τρόπαιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments