Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (17/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (17/5/19)
Συμβουλές για όλα τα ζώδια. Μάθετε τι να περιμένετε και τι να αποφύγετε σήμερα, Παρασκευή 17/5/19.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (17/5/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Το μόνο σίγουρο είναι πως διάθεση για έξοδο υπάρχει. Και η παρέα θα βρεθεί με λίγο ψάξιμο. Το θέμα είναι πραγματικά αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεσκάσεις ή να ρίξεις τους ρυθμούς; Α και το σημαντικότερο: είναι αναμενόμενο οι απαιτήσεις σου από τις σχέσεις να ταλαντεύονται από την απελπισία του τέλους ως την φιλοδοξία του για πάντα. Δεν αποτελείς εξαίρεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Δίδυμε, με το “καλημέρα” το κλίμα στη δουλειά μυρίζει μπαρούτι. Δεν μασάς όμως! Όποιος/α νομίζει πως θα γίνεις ο εύκολος στόχος για να εξαπολύει τα πυρά του/της ας ετοιμάζεται και για μια ομοβροντία πυρών από μέρους σου. Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει μερικοί/ες! ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Είναι πραγματικά άδικο τις μέρες που νιώθουμε πως το σύμπαν μπορεί να χωρέσει στην παλάμη μας, να προσπαθούν όλοι να μας προσγειώσουν στη Γη. Σήμερα πρέπει όσο το δυνατόν να κωφεύεις στις υποδείξεις των άλλων και να ακούς αυτή τη μικρή φωνούλα που σου λέει πως, το μόνο που χρειάζεσαι για να είσαι καλά, είναι ο εαυτός σου. Τόσο δύσκολο είναι αυτό;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Χρειάζεσαι μια ουσιαστική αλλαγή προοπτικής στο ζήτημα της έκφρασης των συναισθημάτων σου. Μετάφραση: δεν γίνεται στα λόγια ν’ αναγνωρίζεις πως δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σου χατίρι, αλλά στις πράξεις να επιζητείς την προσοχή και το κανάκεμα σαν δεκάχρονο. Φυσικά και θα έχεις εντάσεις στις σχέσεις σου αν επιμείνεις σʼ αυτή τη συμπεριφορά… ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Είσαι καλός/η, γλυκός/ιά, διπλωμάτης και ευγενικός/η υπό φυσιολογικές συνθήκες. Όμως αν γυρίσει το μάτι σου αδερφάκι μου, τότε ψάχνουμε άλλο πλανήτη για να κατοικήσουμε. Έτσι και σήμερα, μερικοί/ες συνάδελφοι σου στη δουλειά, θα δουν το χάρο με τα μάτια τους (στα μάτια σου). ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Σκορπιέ, ξέρεις πολύ καλά πως δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί στο τραπέζι, αλλά ο εξυπνότερος παίχτης. Αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι σήμερα για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που στήνουν οι καλοθελητές συνάδελφοι σου είναι η επίγνωση της ανωτερότητας σου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Είναι αδύνατο να βγάλει κανείς άκρη από το κουβάρι σκέψεων, φόβων, στόχων και ανικανοποίητων θέλω που γυροφέρνουν σαν σβούρα στο κεφάλι σου. Σε προτρέπω πάντως να μην δείχνεις φάτσα φόρα τους προβληματισμούς σου γιατί κάποιοι/ες στη δουλειά σου ή την οικογένεια σου περιμένουν να πατήσουν πάνω στην αβεβαιότητα σου. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Ένας/Μια Αιγόκερως συχνά ταυτίζει τα όνειρα με τις φιλοδοξίες. Όμως η φιλοδοξία συμβολίζει συνήθως έναν στόχο στα μέτρα του πραγματοποιήσιμου και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Όμως ονειρεύομαι σημαίνει στοχεύω πέρα και έξω από ένα σετ συγκεκριμένων συνθηκών – σημαίνει πιστεύω στο αδύνατο, στο αδιανόητο, στο φαινομενικά απρόσιτο. Τα όνειρα μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Αν έχεις ανάγκη να περιποιηθείς το σώμα σου, την εικόνα σου, τον εαυτό σου, κάνε κοπάνα από τη δουλειά (αφού αν θέλεις το μπορείς, μη γκρινιάζεις!). Αν νιώσεις την ανάγκη να δεις καλούς/ες φίλους/ες μην αφήσεις ακόμη μια έξοδο στα χέρια των άλλων – οργάνωσέ τους εσύ! Προς Θεού μόνο μην βουτήξεις ξανά στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments