Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφια η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφια η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου
Η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές 2019 με τον κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα.

Οι Ευρωεκλογές 2019 είναι μόλις τρεις μέρες μακριά. Αρκετοί συμπολίτες μας θα διεκδικήσουν την ψήφο του κόσμου. Κάποιοι από αυτούς είναι επώνυμοι ή έχουν κάποιο συγγενικό πρόσωπο που ασχολείται με τα media. Μια από αυτούς είναι η Θάλεια Μπρέντα που κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα.

Το όνομα αυτό δεν λέει κάτι σε πολλούς, αλλά όλοι γνωρίζουν την κόρη της συγκεκριμένης υποψηφίου. Αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καινούργιου που και εκείνη είχε πρόταση να πολιτευτεί στο παρελθόν. Η ίδια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχηθεί καλή επιτυχία στη μητέρα της. “Καλή επιτυχία και σε αυτό μανούλα”, ήταν τα λόγια της.

Το μήνυμα της Θάλειας Μπρέντα στους ψηφοφόρου

“Να αγωνιστούμε και να συμβάλλουμε για μία ανθρώπινη και κοινωνική Ευρώπη και ΟΧΙ των γραφειοκρατών και της πολυνομίας! Να διεκδικήσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ των δικαιωμάτων μας, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πλούτου μας και τις πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά μας!

Ας αναζητήσουμε, για ότι μας αναλογεί την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών και του Πολιτισμού της! Ας ψηφίσουμε Ευρωπαϊκά από την γενέτειρα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, την ΕΛΛΑΔΑ”, ανέφερε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments