Πολιτική

Εκλογές 2019: Στα γραφεία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2019: Στα γραφεία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκλογές 2019: Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έφτασε στα γραφεία του κόμματος λίγο πριν τις 7.

Εκλογές 2019: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο. Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στα γραφεία του κόμματος λίγο πριν τις 7,  όπου μαζί με τους στενούς συνεργάτες του θα παρακολουθήσει από το γραφείο του τα exit poll.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στην Πειραιώς για το αποτέλεσμα των εκλογών. Όπως ανέφεραν όλες αυτές τις μέρες στελέχη της Πειραιώς, στο τέλος της βραδιάς δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος των εκλογών. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αρνούνται να σχολιάσουν σενάρια και φημολογίες που κυκλοφορούν για την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο. Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη, μια πολύ ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστηρίζουν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Σήμερα ο λόγος περνά στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή ημέρα για την πατρίδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα για να κάνει δηλώσεις για το πολιτικό τους διακύβευμα, αφού πρόσθεσε στις δηλώσεις του «Θα τα πούμε το βράδυ, είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία νέα, φωτεινή ημέρα για την πατρίδα μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments